Ideal lepote ji predstavlja Marilyn Monroe. Foto: EPA
Ideal lepote ji predstavlja Marilyn Monroe. Foto: EPA

Vsaj tako menijo pri reviji Hello, kjer so postavno Britanko vprašali, kako skrbi za svoje telo. "Veliko telovadim. Ples je del moje službe in uporabljam metodo Tracy Anderson, gre za kardioples," je razkrila Cheryl in dodala, da ji je takšna vrsta telovadbe veliko bolj všeč kot tek na tekočem traku.

Kaj pa dieta, ali pazi na to, kar je? "Rada jem zdravo hrano, ker mislim, da je to zelo pomembno. Preden oblečem kakšno oprijeto obleko, pa tudi pazim, da ne jem hrane, ki mi daje občutek napihnjenosti, na primer makaronov in kruha."

Zvezdnica pazi tako na svoje telo kot tudi kožo in na to, da je vedno videti urejena, čeprav meni, da z ličili ne pretirava: "Res je, da ličila nosim pogosteje kot moje prijateljice in sorodnice, ampak načeloma uporabljam enake stvari. Umijem se, namažem s kremo, uporabim podlago za ličila, maskaro, rdečilo za lica in pripravljena sem, da grem," je za Hello povedala rjavolaska.

Pevkin najboljši nasvet za lepo kožo pa je: "Pijte veliko vode. Ljudje podcenjujejo to, da se počutiš bolje, če piješ dovolj vode, in tudi koža je videti lepša."

In brez katerega lepotnega pripomočka ne bi mogla živeti? "Brez oblikovalca las. Z njim lahko dosežeš popolnoma drugačen videz." Na počitnice pa ne bo odšla brez lepih čevljev, kopalk in pokrivala, saj, kot pravi, ni navajena sonca: "Če prihajaš iz Anglije, pozabiš, kako svetlo je sonce," se je pošalila Cheryl.

Spodaj lahko prisluhnete novi skladbi ene izmed članic skupine Girls Aloud in nekdanje žene nogometaša Ashleyja Cola.