Na reviji Victoria's Secret je samo spodnje perilo v drugem planu. Foto: EPA
Na reviji Victoria's Secret je samo spodnje perilo v drugem planu. Foto: EPA

Odločitev nikakor ne bi bila enostavna. Morda si lahko pomagate s fotografijami s tradicionalne modne revije perila Victoria's Secret, ki se je v noči na četrtek zgodila v New Yorku.

Poleg dolgonogih lepotic so se na modni brvi prizorišča Lexington Armory pojavili tudi glasbeni gostje Kanye West (v popolnoma novem jopiču iz kolekcije Versace za H & M), Jay-Z in Maroon 5. Te je zastopal pevec Adam Levine, čigar dekle, svetlolasa Rusinja Anne Vyalitsyna, je bila med manekenkami na reviji in jo je pospremil po brvi med izvajanjem pesmi Moves Like Jagger.

Kanye West bi moral na reviji nastopiti že pred štirimi leti, a je nato nastop zaradi smrti matere odpovedal. Letos je zato v uvod o materi povedal: "Bila je moja superjunakinja - zdaj je moj superangel." Nato je na oder prišlo presenečenje v obliki Jay-Z-ja in skupaj sta zarapala.

Modna revija, ki si jo bodo Američani na televizorjih lahko ogledali 29. novembra, je bolj kot resnemu predstavljanju spodnjega perila namenjena zabavi in utrjevanju podobe blagovne znamke. In res smo na brvi videli kar nekaj vprašljivih "volančkastih" kreacij, ki pa so bile zaradi deklet z zavidanja vrednimi telesi tako ali tako v drugem planu.

Letošnje glavne teme navdiha za perilo so bile superjunakinje, morske deklice, balet, španska strast in viktorijanska doba, predstavili so tudi bolj sproščeno in mladostno linijo Pink v slogu ameriških srednješolk. Med obrazi slednje je tudi Karlie Kloss, 19-letna Američanka, ki velja za eno najbolj zaželenih manekenk ta hip in je zdaj končno dovolj stara, da se je lahko pomešala med skrbno izbrane razgaljene "angelčke" Victoria's Secret.

Posamezno fotografijo povečate s klikom.