Meghan Markle rada nosi Diorja. Foto: Reuters
Meghan Markle rada nosi Diorja. Foto: Reuters

Kot je dejal Diorjev predstavnik za Women's Wear Daily, so bila vsa poročila neutemeljena in se z Marklovo niso pogajali o pogodbi.

Sorodna novica Meghan na pohod z uro princese Diane za 20.000 evrov, Harryja na kronanju sponzoriral Dior

Vojvodinja Suseška je sicer večkrat nosila Diorja ob posebnih priložnostih kot članica kraljeve družine, vključno na platinastem jubileju pokojne kraljice Elizabete II. in na njenem pogrebu septembra lani. Dior je obekel tudi princa Harryja za nedavno kronanje njegovega očeta, kralja Karla III.

Mediji so sicer poročali, da bi s pogodbo z Diorjem lahko kapnilo Meghan v žep vrtoglavih 20 milijonov dolarjev v treh letih. To pa ne pomeni, da 41-letna nekdanja igralka ne bo začela sodelovati s kako drugo modno znamko.

Marklova je sicer aprila podpisala z agencijo WME v poskusu, da bi ob upadajoči priljubljenosti – tudi zaradi Harryjeve sporne knjige spominov – oprala svojo javno podobo.

Čeprav aktivni člani kraljeve družine ne smejo prejemati nobenega postranskega zaslužka, pa to ne pomeni, da ne smejo dajati prednosti določenim oblikovalcem – a običajno so to domači, britanski. Princesa Kate tako rada nosi Alexandra McQueena, pokojna tašča Marklove, princesa Diana, pa je oboževala svojo Diorjevo torbico.