Videoposnetek snubitve si je na Instagramovskem računu Marca Jacobsa ogledalo že več kot 120.000 ljudi. Foto: Reuters
Videoposnetek snubitve si je na Instagramovskem računu Marca Jacobsa ogledalo že več kot 120.000 ljudi. Foto: Reuters
Marc Jacobs in Charly DeFrancesco
Oblikovalec in maneken sta par že vrsto let. Foto: Reuters

54-letni oblikovalec je v četrtek z izvoljencem v New Yorku obiskal enega izmed lokalov verige restavracij Chipotle. Nič hudega sluteč se je DeFrancesco usedel za mizo, da bi v miru pojedel, ko se je okoli njega začelo dogajati. Z vseh koncev restavracije so se prikazali ljudje in ob ritmih Princeeve uspešnice Kiss začeli radostno poplesavati pred njima. Nato je Jacobs vzel prstan, pokleknil pred partnerja in ga zaprosil za roko. Snubitev se je končala s privolitvijo, objemi in poljubi.

Slavni oblikovalec je nenavadno snubitev objavil tudi na svojem profilu na Instagramu. "To se je v resnici zgodilo. Charly DeFrancesco, bi se poročil z menoj? Hvala vsem, ki ste omogočili ta dogodek. In hvala mojemu zaročencu. Ljubim te," je zapisal. Videoposnetek si je ogledalo že več kot 120.000 ljudi. Predtem je svoji ljubezni na Instagramu tudi voščil za rojstni dan, praznoval ga je prav v sredo. Označil ga je za "ljubezen svojega življenja".

Stadion, iglu, motokros ...
Jacobs ni prvi, ki se je odločil za neobičajno snubitev, poroča BBC. Pevka Linda Perry je igralko Saro Gilbert zasnubila na pikniku v parku, med katerim je zapela pesem zasedbe The Cure Love Song, nato pa na majice zapisala besede: "Bi se poročila z menoj?" Raper Kanye West je bil mnogo velikopoteznejši - najel je kar stadion v San Franciscu, na zelenico povabil celotni orkester, nato pa se je na velikem zaslonu izpisalo "usodno" vprašanje. Njegova izvoljenka Kim Kardashian je rekla "da" in k svojemu priimku dodala še njegovega.

David Burtka je igralca Neila Patricka Harrisa presenetil, ko je nenadoma ustavil limuzino, v kateri sta se vozila, prav na tistem vogalu, na katerem sta se spoznala, in pokleknil pred njega. Pevka Pink je moža, motokrosista Careyja Harta, zaprosila za roko med njegovo dirko, britanski pevec Seal pa je zdaj že nekdanjo ženo, nemško supermanekenko Heidi Klum, zasnubil v igluju v kanadskih gorah.

HAPPY BIRTHDAY to the love of my life!!! @chardefrancesco

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on Apr 4, 2018 at 5:38am PDT