Alicia Keys se ne liči več. Foto: Reuters
Alicia Keys se ne liči več. Foto: Reuters
Kanye West in Kim Kardashian
Kanye West in Kim Kardashian. Foto: Reuters

Fotografi so se najbolj smukali okoli raperja Kanyeja Westa in njegove boljše polovice, resničnostne starlete Kim Kardashian. Ta je vse, odkar je izgubila odvečne nosečniške kilograme, še bolj "razgaljena" kot po navadi - za tokratno rdečo preprogo je izbrala nič kaj glamurozno prosojno obleko, ki je pustila bolj malo domišljiji.

Za prosojno so se odločile tudi najbolj znana manekenka z "obilnejšo" postavo Ashley Graham, pa britanska pevka s kosovskimi koreninami Rita Ora in Laura Perlongo, zaročenka glasbenega producenta in igralca Neva Schulmana, ki pod suknjičem ni nosila ničesar, tako da je bil njen nosečniški trebuh še kako viden.

Minus si zaslužijo tudi: televizijka Farrah Abraham, ki se je odela v superjunakinjo Čudežno žensko, pa plesalka Cassie z zlatimi hlačami in suknjičem, pod katerim ni nosila ničesar, igralka Dascha Polanco je razočarala z modrim topom z vlečko in "zastarelimi" kavbojkami ...

Nekaj glamurja je prireditvi vdihnila le Beyonce, ki je izbrala obleko iz "haute couture" kolekcije oblikovalca Francesca Scognamiglie. Kraljica B, absolutna zmagovalka MTV-jevih nagrad VMA, domov je odnesla največ nagrad, je bila med najbolj fotografiranimi na dogodku, tudi po zaslugi njene potomke Blue Ivy, ki je imela tako kot mama oblečeno glamurozno obleko.

Za minimalističen pristop se je odločila pevka Alicia Keys, ki se je na rdeči preprogi pojavila popolnoma nenaličena in tako dokazala, da se še naprej drži svoje odločitve, ki jo je sklenila pred časom, da se ne liči.

S čim je še postregla rdeča preproga MTV-jevih nagrad, po njej so se sprehodili tudi ameriški zlati olimpijci, si lahko pogledate spodaj.