Izvirna postava serije Melrose Place. Foto: IMDb
Izvirna postava serije Melrose Place. Foto: IMDb

Kot poroča Deadline, nadaljevanje Melrose Placea razvijajo pri studiih CBS, scenarij pa piše Lauren Gussis, producentka Netflixove serije Insatiable.

Nova različica serije je postavljena 25 let po koncu izvirnika in bo dala vpogled, kaj se je v tem času zgodilo s priljubljenimi osrednjimi liki. Vse skupaj se bo začelo z nenadno smrtjo enega od njih, njegovi prijatelji, izvirni stanovalci Melrose Placea, pa se zberejo na pogrebu.

A druženje kmalu razkrije stare travme, obudi stare romance, oživi stare zamere in razkrije nove skrivnosti, pri tem pa požene naše stare znance (znova) v kaotično dramo – a z modernega vidika.

Igralsko zasedbo naj bi znova sestavljale Heather Locklear (63) kot Amanda Woodward, Laura Leighton (55) kot Sydney Andrews in Daphne Zuniga (61) kot Jo Reynolds.

Tako Melrose Place kot serijo, iz katere je izšla, Beverly Hills 90210, je ustvaril Darren Star, produciral pa Aaron Spelling. Melrose Place je televizija Fox predvajala sedem sezon, med letoma 1992 in 1999, v njej pa smo spremljali življenja skupine mladih v stanovanjskem kompleksu na Melrose Placeu v zahodnem Hollywoodu.

Locklear in Leighton sta bili članici zasedbe vseh sedem sezon, Zuniga pa prve štiri sezone.

Med preostalimi v igralski zasedbi so bili še Thomas Calabro, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Rob Estes, Brooke Langton, Lisa Rinna, Kristin Davis in Alyssa Milano. Koga od njih bi lahko videli tudi v novem Melrose Placeu, še ni jasno.

V zadnjih letih so pri CBS-u oživili tudi Beverly Hills, in to kar dvakrat – leta 2008 s serijo 90210, ki so jo predvajali pet sezon, in hibridom med serijo in resničnostnim šovom BH90210, ki jo je eno sezono vrtel Fox. V obeh so zaigrali tudi izvirni člani zasedbe.