V Termah Dobrna so odprli prenovljeni Hotel Švicarija, nekdanji Hotel Park. To je zadnja velika reprezentančna stavba, ki so jo pozidali v zlati dobi zdraviliškega razcveta leta 1872, ime je dobila po svojih, za tisti čas značilnih karakteristikah – Schweizerhof (Švicarija). Predstavlja kulturno dediščino izrednega pomena.

Hotel ima za tiste, ki si želijo termalnega razvajanja, 43 sodobno opremljenih sob, med njimi je osem enoposteljnih, 27 dvoposteljnih in štiri dvoposteljne s kavčem.

V pritličju sta med drugim recepcija in restavracija. Obnova je obsegala celoten objekt, dodatno pa so pridobili poslovni prostor, fitnes in center dobrega počutja za goste. Zamenjali so vse elektro- in sanitarne inštalacije ter izvedli predelavo ogrevanja hotela na toplotno črpalko z geovrtinami. Pri tem so v celoti upoštevali mnenje zavoda za varstvo kulturne dediščine. Kot je za STA poudaril Tomašić, je bila to zelo dobrodošla pomoč pri ohranjanju zgodovinske vrednosti hotela.

Po njegovih besedah je vrednost celotne naložbe okoli dva milijona evrov. To je sicer več od prvotnih načrtov, saj so se lotili tudi obnove fasade in prenove celotne okolice hotela.