Na dražbi v Londonu so ponudili tudi tudi kos poročne torte trenutnega britanskega kralja Karla III. in njegove soproge Camille, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2005. Na veliko razočaranje dražbene hiše Keys Auctions pa zanj žal niso našli kupca. Vrednost večjega kosa torte, ki sta jo Dawn Blunden in Mary Robinson iz Lincolnshira ustvarila iz 20 steklenic brendija in 1000 jajc, so pred dražbo ocenili na med 400 in 600 funti.

Ne glede na to jim je uspelo prodati kos poročne torte princa Williama in Kate Middleton iz leta 2011, a za manjši znesek, kot so prvotno pričakovali. Slaščico v originalni embalaži je nekdo kupil za 390 funtov (453 evrov).

Pod dražbeno kladivce je sicer šlo še več predmetov, povezanih z britansko kraljevo družino. Za portret kraljice Elizabete II. in njenega soproga princa Filipa s podpisi kraljevega para so tako iztržili 980 funtov (1100 evrov), album s fotografijami pokojne kraljice in njene družine ob državniških obiskih s kraljevo ladjo Britannia pa so prodali za 400 funtov (465 evrov).

Za božično voščilnico s podpisi tedanjega prestolonaslednika in njegove nekdanje soproge Diane ter fotografijo para s sinovoma, princem Williamom in princem Harryjem, pa je novi lastnik odštel 440 funtov (512 evrov).