Vladimir Putin in Dmitrij Medvedjev svoje otroke skrivata pred javnostjo. Foto: Reuters
Vladimir Putin in Dmitrij Medvedjev svoje otroke skrivata pred javnostjo. Foto: Reuters

"Šel je skozi običajen izbirni postopek. Šele kasneje smo izvedeli, kdo je. Bil je dober fant. Všeč nam je bil," je za radio po poročanju francoske tiskovne agencije AFP povedal režiser oddaje Boris Gračevski. Skeča sta bila posneta štiri leta, preden je Medvedjev zasedel predsedniški položaj. Ime Ilja Medvedjev je zapisano v odjavni špici, a gre za dokaj pogosto ime v Rusiji.

Novica je razburkala Rusijo, saj otroci ruskih državnikov običajno ne nastopajo v javnosti. Na internetu se je sicer pojavilo nekaj domnevnih fotografij Ilje Medvedjeva, na katerih je fant močno podoben svojemu očetu, prav tako naj bi se pojavil na odru skupaj s člani skupine Deep Purple na koncertu marca letos. Tudi ruski premier Vladimir Putin ima tako dve že odrasli hčerki, ki ju sploh nikoli niso uradno fotografirali - zanju se govori, da živita pod drugim imenom.

Za razliko od svojih otrok pa se v javnosti zelo rada postavljata Medvedjev in Putin sama, njune fotografske seanse med ribolovom, jahanjem in še čim, pa so postale že legendarne ...