Z de Armasovo je preživel večino karantene. Foto: EPA
Z de Armasovo je preživel večino karantene. Foto: EPA

Par, ki se je spoznal na prizorišču snemanja trilerja Deep Water in se lansko pomlad podal v zvezo, naj se ne bi strinjal o načrtovanju družine. Medtem ko ima Affleck z nekdanjo ženo Jennifer Garner tri otroke, jih 32-letnica nima.

"Ben trenutno ni v položaju, da bi si ustvaril novo družino," poroča vir za People, ki je poudaril, da ima igralec načrtovane tri projekte, predvsem pa mu je pomembna skrb za otroke. "Trenutno sta na različnih točkah v življenju, med njima pa vseeno obstajata velika ljubezen in spoštovanje," je dodal vir in zagotovil, da sta oba trenutno zadovoljna s svojim življenjem.

Njuno razmerje naj bi bilo sicer zapleteno, saj si je igralka v prostem času želela potovati, Affleck pa si tega ni mogel vedno privoščiti, saj ima očetovske odgovornosti. "Ana je mlada in pustolovska," je pripomnil vir in dejal, da se zvezdnica ne želi ustaliti v Los Angelesu.

Po skoraj enem letu skupaj pa igralec kljub sporazumnemu razhodu, ki naj bi se zgodil kar po telefonu, menda ni ostal ravnodušen. Resnično naj bi si namreč želel, da bi razmerje uspelo. "Ana ima odlično energijo. Ko je bil z njo, je bil Ben vedno zelo srečen," je povedal vir in še pripomnil, da de Armasova rada živi zdravo, nad tem pa je navdušila tudi 48-letnika.

Vsak se z razhodom sooča na svoj način

De Armasova je že začela iskati novo prebivališče v zahodnem Hollywoodu, saj je do zdaj z Affleckom živela v njegovi 20-milijonski vili. Konec razmerja prinaša nove začetke, igralka pa je novo poglavje sprejela s spremembo pričeske.

Medtem so po spletu zaokrožile fotografije, kako je bil kartonasti izrezek v obliki Ane, s katerim so se še lansko poletje igrali, vržen v smeti. Trenutno naj bi se Ben sicer poskušal osredotočati na dobre stvari v svojem življenju, še vedno pa se želi izboljševati.

Nekateri še vseeno upajo, da njunega razmerja ni dokončno propadlo. "Zaljubljena sta. Ljudje, ki ju poznajo, verjamejo, da je to le začasno," je dejal vir, ki je tudi povedal, da par še vedno govori.