Affleck trenutno ne živi doma, ampak zaradi snemanja filma živi nekaj kilometrov stran v najeti hiši. Foto: AP
Affleck trenutno ne živi doma, ampak zaradi snemanja filma živi nekaj kilometrov stran v najeti hiši. Foto: AP

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se julija 2022 poročila v Las Vegasu, lansko leto pa sta po dolgem iskanju idealnega ljubezenskega gnezda svoj zakon nadgradila tudi z nakupom skupne hiše. Lanskega junija sta tako skupaj za 60 milijonov dolarjev z gotovino kupila ogromno posestvo.

Dvorec Bennifer z visokega hriba ponuja zasebnost in pogled na Los Angeles, ponaša pa se s skupno 17 spalnicami in 30 kopalnicami ter parkiriščem za 80 vozil. "Posestvu Wallingford" ne manjkata niti notranja telovadnica in bazen.

Sorodna novica Po dveh letih že konec zakona Jennifer Lopez in Bena Afflecka?

Manj kot eno leto po nakupu hiše pa naj bi jo po poročanju tabloida TMZ zvezdniška zakonca, ki ju zadnje čase obletavajo govorice, da njuna zveza močno škripa, že prodajala. Pri prodaji naj bi sodelovala z agencijo.

Pred kratkim so sicer 51-letnika videli, kako se je iz rezidence odpeljal v svojem črnem mercedesu. Viri za revijo People so sicer povedali, da Affleck trenutno ne živi doma, ampak zaradi snemanja filma Računovodja 2 (The Accountant 2) živi nekaj kilometrov stran v najeti hiši.

54-letna pevka je sicer pred kratkim odpovedala svojo prvo turnejo po petih letih, s katero je želela pospremiti njen prvi solo album po 10 letih. Za predah naj bi se odločila, da bi bila s svojimi bližnjimi.

Za konec prve zaroke kriv tudi pritisk tabloidov

Poleg albuma je Lopez sicer izdala tudi dokumentarni film The Greatest Love Story Never Told, ki se je poglobil v njeno razmerje z Affleckom, vključno z njuno prvo zaroko leta 2002 in poznejšim razhodom.

Priznala sta, da sta se "sesula pod pritiskom" tabloidov, kar je obremenilo njuno razmerje in ju pripeljalo do tega, da sta poroko leta 2003 tri dni pred obredom odpovedala.