Fin je spregovoril(a) na pogrebu svojega dedka. Foto: Youtube/Facebook
Fin je spregovoril(a) na pogrebu svojega dedka. Foto: Youtube/Facebook

Najstnica je bila med govorci na pogrebni slovesnosti očeta Jennifer Garner Williama Jacka Garnerja v Charlestonu v Zahodni Virginii, ki jo je na svoji Facebookovi strani v živo prenašala tamkajšnja metodistična cerkev. "Pozdravljeni, moje ime je Fin Affleck," se je predstavila, oblečena v črne hlače, suknjič in kravato in s kratkimi lasmi.

15-letnico so paparaci že februarja ovekovečili z novo pričesko in nahrbtnikom z izvezenim imenom "FIN".

Jennifer Garner s svojim zdaj že pokojnim očetom Williamom Jackom in svojimi tremi otroki. Foto: AP
Jennifer Garner s svojim zdaj že pokojnim očetom Williamom Jackom in svojimi tremi otroki. Foto: AP

51-letnemu Afflecku in 51-letni Garnerjevi sta se v zakonu rodila še hčerka Violet (18) in sin Samuel (12). Ločila sta se leta 2018, a ostajata v prijateljskih odnosih in si delita skrbništvo nad otroki.

Affleck se je leta 2022 poročil s svojo nekdanjo zaročenko Jennifer Lopez, ki je v zakon pripeljala dvojčka Max in Emme, ki sta se ji rodila v zakonu z Marcom Anthonyjem. 54-letna JLo je pred dvema letoma na koncertu razkrila, da Emme po novem uporablja spolno nevtralne zaimke. Ob tem je 16-letnico povabila, naj se ji pridruži na odru.

"Nenehno jih prosim, naj zapojejo z mano, ampak nočejo, tako, da je to zelo posebna priložnost, ker so zelo, zelo zaposleni in zasedeni in dragi. Stanejo me, ko gredo ven. Ampak so vredni vsakega centa, ker so moj najljubši partner za duete vseh časov. Tako da, prosim,” je Emme nagovorila v nevtralnem množinskem zaimku.

Razširjena družina Lopez-Affleck

Morda tudi zaradi spolne identitete sta Emme in Fin naglo razvili tesen odnos. Lopez je lani v intervjuju spregovorila o svoji razširjeni družini. "Vselili smo se skupaj. Otroci so se vselili skupaj. Bila je res čustvena tranzicija, hkrati pa so se uresničile vse moje sanje. In bilo je fantastično leto, moje najboljše leto," je povedala v oddaji Today.

Je pa v ločenem intervjuju priznala, da vzgajati pet najstnikov ni lahek zalogaj. "Najstniška leta so težka," je dejala. "Začenjajo se ti upirati in podobno. Nekaj časa imaš malčka, potem ta postane tvoj najboljši mali prijatelj, ki je rad nenehno s teboj. In potem, kar naenkrat, so – Izgini iz moje sobe."