Sam Asghari in Britney Spears. Foto: AP
Sam Asghari in Britney Spears. Foto: AP

Avgusta je kot strela z jasnega udarila novica, da se Sam Asghari in Britney Spears le dobro leto po poroki razhajata. Da bo ločitev precej bolj umazana, kot je bilo videti prvotno, pa je postalo jasno, ko je Asgharijev odvetnik napovedal, da bo njegova stranka izpodbijala predporočno pogodbo.

Asghari in Spears sta se namreč pred poroko dogovorila, da bo glasbenica v primeru ločitve ohranila celotno svoje premoženje, Asghari pa naj ne bi bil upravičen niti do preživnine.

V prvih izjavah je bilo slutiti tudi, da bosta nekdanja zaljubljenca začela prati umazano perilo v javnosti, a sta očitno po prvih izjavah spoznala, da je bolje, da zadevo predata odvetniškim ekipam.

Zdaj pa sta, kot navaja TMZ, obe vpleteni strani dosegli dogovor, tako da je ločitev tik pred izvedbo. Po sporazumu bo Spears svojemu dolgoletnemu partnerju, nekdanjemu trenerju fitnesa, nakazala "šestmestni znesek" – a ne prav visokega – ali mu bo še naprej plačevala preživnino (trenutno naj bi nakazovala po 10.000 ameriških dolarjev na mesec), pa še ni jasno, še navaja tabloid.

41-letna pevka in 29-letni igralec sta se spoznala leta 2016 na snemanju videospota. Septembra 2021 sta se zaročila, čemur je, potem ko se je Spears uradno rešila očetovega skrbništva, sledila razkošna poroka junija 2022. Aprila lani sta razkrila, da pričakujeta otroka, vendar sta mesec dni pozneje sporočila žalostno novico, da je Britney splavila.