Golobčka, ki sta se lani devet mesecev po začetku zveze zaročila, sta na svojih družbenih omrežjih objavila nenavadno obliko nakita. "Najina modrostna zoba sem dala spremeniti v ogrlici," je razkrila zaročenka Brooklyna Beckhama. V znak predanosti je njuna modrostna zoba namreč dala pozlatiti in ju preobraziti v obeska. "Ti si moj najboljši prijatelj," je še zapisala igralka ob svoji fotografiji, na kateri je razkrila svoje posebno darilo.

22-letni zaljubljenec je bil nad darilom navdušen. "Najboljše darilo od moje najboljše prijateljice in najneverjetnejše zaročenke," je Beckham zapisal v eni izmed svojih objav in poudaril, da jo noro ljubi. "Ti si najboljše, kar se mi je kadar koli zgodilo," je še dodal.

Navdušenec nad fotografijo je sicer znan, da je svoji izbranki posvetil že več tetovaž – zadnja poslikava je vtetovirano polno ime igralke, ki ga spremljajo besede "ključni trenutki, ljubezen mojega življenja, moja zaščita", poroča Daily Mail.

Njegovo novo tetovažo pa je navdihnila fotografija metulja, ki jo je posnel, medtem ko je 26-letnica snemala svoj najnovejši projekt Lola James.

Doctor Woo, znan tetovator slavnih, je Beckhamu, ki ima že več kot 30 tetovaž, na roko vtetoviral dva metulja, njegovi ljubezni pa manjšega pod ključnico. Ta je celoten postopek tudi posnela, tako pa par nima več le ujemajočih se ogrlic, ampak tudi tetovaži.