Zdi se, da se Dolly angelska bela barva vedno bolj prilega. Foto: Reuters
Zdi se, da se Dolly angelska bela barva vedno bolj prilega. Foto: Reuters

Dolly Parton se je očitno izjemno vživela v vlogo angela v novem božičnem muzikalu Božič na trgu, na snemanju je namreč prav zares reševala življenja. Njena devetletna soigralka Talia Hill je namreč stekla naravnost pred vozilo, ki bi jo lahko ubilo, če je Partonova ne bi zadnji trenutek potegnila na varno.

"Snemali smo in ravno sem imela odmor in čakala na vročo čokolado, ko sem slišala klic, naj se vrnem na svoje snemalno mesto," se je dogodka spominjala Hill v pogovoru za floridsko revijo Inside Edition. "Nisem opazila, da sem stekla naravnost pred avtomobil. Nekdo me je zgrabil in me potegnil nazaj. Ko sem se ozrla, sem videla, da je bila Dolly. 'Saj veš da sem angel, kajne?' mi je rekla in me objela."

Parton v muzikalu prav zares igra angela, ki spremlja zgodbo bogate dedinje, ki se po dedovanju posestva po svojem očetu vrne v majhno mestece, da bi izselila tamkajšnje stanovalce. Občudovanje oboževalcev in odobravanje javnosti je legendarna pevka countryja požela že prejšnji mesec, ko je razkrila, da je pomagala financirati cepivo proti novemu koronavirusu.