Trump je bil z Maplesovo poročen med letoma 1993 in 1999, po ločitvi od Ivane Trump. V zakonu s prvo ženo so se mu rodili Ivanka, Don mlajši in Eric, v zakonu z Maplesovo Tiffany, v zakonu z Melanio pa še Barron Trump.

Tiffany, ki je vedno veljala za malce zapostavljeno, pozabljeno Trumpovo hčer, se je s 25-letnim Boulosom poročila na družinskem posestvu Mar-a-Lago v času, ko vsi čakajo, ali bo Trump v torek napovedal svojo predsedniško kandidaturo.

"Osredotočeni smo na to blagoslovljeno zvezo ter druženje z dragimi prijatelji in družino, ne na politiko," je povedala Marla Maples za People in ob tem dodala, da si je družina izbrala Mar-a-Lago, ker je bil to Tiffanyjin otroški dom in "je tu privekala na svet".

Sorodna novica Tiffany Trump - tista druga, zapostavljena Trumpova hčerka

"Tiffany nikoli ni razdvajala ljudi," je povedal dobro obveščeni vir in dodal, da so bili na poroki vsi člani družine Trump. "To je velika radost za našo družino."

Ivanka poskrbela za dekliščino

Tiffany se je z izborom poročne obleke želela pokloniti Boulosovim libanonskim koreninam, zato je posegla po priznanem modnem kreatorju Elieju Saabu, je pojasnila Marla, ki je nosila obleko istega oblikovalca.

Čeprav naj bi bil Trump po slabšem izidu republikancev od pričakovanj na torkovih vmesnih volitvah izjemno slabe volje, pa je Maples povedala, da so ga vpeli v vse tradicionalne očetovske zadolžitve pri poroki, vključno s tem, da je pospremil hčerko do oltarja in z njo zaplesal prvi ples.

Ivanka je medtem za svojo polsestro organizirala dekliščino.

Usodna noč na Mikonosu

Tiffany in Boulos, ki je svoj čas slovel kot precejšen plejboj, sta se spoznala na Mikonosu leta 2018, na zabavi v klubu Lindsay Lohan.

Zaročila sta se januarja lani, ob koncu Trumpovega mandata. Boulos, sin premožne libanonske družine s posli v Nigeriji, je Tiffany zaprosil v vrtničnem vrtu Bele hiše z 1,2 milijona vrednim diamantnim prstanom.

"V čast mi je bilo praznovati številne mejnike in zgodovinske priložnosti ter ustvarjati spomine z mojo družino tu v Beli hiši in noben ni bil bolj poseben od zaroke z mojim izjemnim zaročencem Michaelom! Komaj čakam na naslednje poglavje!" je zapisala ob skupni fotografiji.

Napeti odnosi z očetom

Prav veliko časa Tiffany v Beli hiši sicer ni preživela – v nasprotju z Ivanko večino očetovega mandata ni bila na očeh javnosti, pogosto svojega očeta ni videla ali govorila z njim tudi po več mesecev.

"Vedno sta imela napet odnos, vse njeno življenje, njegovo predsednikovanje pa je to samo še poslabšalo," je povedal vir blizu Tiffany leta 2018.

Tiffany je odrasla s svojo mamo, sicer igralko, v Calabasasu v Kaliforniji, kar je eden od razlogov, da ne sodi v ožji Trumpov krog.

Maples je leta 2016 za revijo People povedala, da je bila to njena odločitev, saj je želela, da njena hčerka odrašča stran od javnosti.

"Tiffany ni bila tako intimno vpletena v družinsko dinamiko kot Ivanka, Eric in Donnie. O svojem očetu kaj dosti ne govori. Vedno je bila precej neodvisna od celotne družine," je še povedal vir.