Zvezdniška družina se je odpravila na sprehod po beneških ulicah, se peljala z gondolo in si privoščila italijansko značilno sladico, sladoled. Foto: EPA
Zvezdniška družina se je odpravila na sprehod po beneških ulicah, se peljala z gondolo in si privoščila italijansko značilno sladico, sladoled. Foto: EPA

Po številnih govoricah o težavah v zvezi so par po dolgem času končno spet ujeli v popolni družinski postavi, z vsemi šestimi otroki. V Benetkah sta mlade nadebudneže peljala tudi na sladoled.

Zvezdnika sta v Italijo priletela včeraj popoldne in začela priprave na trimesečno snemanje filma The Tourist (Turist), v katerem bosta igrala Angie in Johnny Depp. Lepa mamica se je že prvi dan popolnoma vživela v vlogo turistke.

Po pristanku zasebnega letala je družina najela motorne čolne, ki so odpeljali njih in velike količine prtljage do novega doma. Ta se je v razkošnem hotelu Palazzo, ki stoji ob enem izmed čudovitih beneških kanalih in je obrnjen proti cerkvi San Toma.

Medtem ko sta 19-mesečna dvojčka Knox in Vivienne ostala doma pri varuški, sta starša preostale štiri otroke peljala na sladoled. Vsi so bili oblečeni v plašče, ki so jih ščitili pred vlažnim vremenom. Shiloh je imela na glavi "opičjo" kapo z velikimi ušesi, v kateri je bila videti še posebej ljubko.

Pozneje naj bi se 46-letni očka sam odpravil v trgovino in kupil nekaj alkoholnih pijač, nato pa je skupaj s 34-letno mamico na sprehod odpeljal še dvojčka, ki se v javnosti le redko pokažeta.

Selitev v Benetke ni nič nenavadnega. Očitno se je nomadska družina po nekaj mesecih naveličala življenja v Los Angelesu in se odpravila na pot. Angelina naj bi snemanje začela šele 15. marca, tako da imajo še veliko časa, da spozna vse kanale v Benetkah.