Članica britanske skupine Spice Girls je s svojim novopečenim možem veselo novico delila na družbenih omrežjih z oboževalci in sledilci. "Gospod in gospa Jones," je ob fotografiji izpred oltarja pripisala Emma Bunton, ki je po 15 letih zaroke svoji dolgoletni ljubezni, v klasični beli obleki, končno dahnila 'da'. Z Jadom Jonesom sta, kot sta si želela, svojo ljubezen zapečatila v zasebnem, intimnem obredu.

Mladoporočencema so čestitali tako družinski člani kot tudi prijatelji, pevka Kimberley Walsh ju je razglasila za najbolj čudovit par, med drugim sta jima iskreno sporočilce pustili tudi spajsici Mel B in Victoria Beckham, ki je zapisala: "Čestitke, zelo vaju imam rada!"

Fotografijo je objavil tudi 43-letni ženin, ki je bil nekoč del skupine Damage, na obredu pa je nosil klobuk in pisan suknjič. Načrti za medene tedne še niso znani, poroča E! Online.

Par se je spoznal že leta 1998. Njuna pot se je kmalu razšla, vendar sta se leta 2004 ponovno našla. Zaročila sta se leta 2006, imata pa dva sinova – 13-letnega Beauja Leeja in tri leta mlajšega Tata Leeja. O svojem zasebnem življenju in s tem v zvezi sicer ne govorita veliko, vseeno pa svojo ljubezen ob pomembnih dogodkih in obletnicah delita tudi na spletu. Februarja je 45-letna Baby Spice v rojstnodnevni čestitki dejala, da je Jones "ljubezen mojega življenja, moja skala, moje vse".