Harry Styles in Florence Pugh v filmu igrata zakonski par. Foto: IMDb
Harry Styles in Florence Pugh v filmu igrata zakonski par. Foto: IMDb

Na rdeči preprogi se jima bo pridružila glavna igralka filma, Florence Pugh, ki velja za eno najbolj vročih mladih igralk v Hollywoodu ta hip. A 26-letna igralka naj bi si bila v laseh z 38-letno Wildovo, razlog pa je 28-letni Styles, ki se je med snemanjem sprva zapletel s Florence, nato pa presedlal na takrat še srečno poročeno Wildovo.

Sorodna novica "Anonimno, prosim" – nova doba tračarskih novic

“Zagotovim lahko, da Flo ni bila prav nič srečna, ko je gledala Olivio in Harryja, kako sta dobesedno plezala drug po drugem na snemanju, ko je bila Olivia še vedno z Jasonom," je povedal dobro obveščeni vir za Page Six, ki s tem namiguje na Jasona Sudeikisa, s katerim ima Olivia sina Otisa (8) in hčerko Daisy (5).

Zvezdnik serije Ted Lasso in Olivia Wild sta se zaročila leta 2012, a nikdar poročila, da se razhajata, pa sta sporočila novembra 2020. Takrat so viri kot glavni razlog za razhod navajali Olivijino razmerje z deset let mlajšim britanskim popzvezdnikom, kar naj bi Sudeikisa ujelo nepripravljenega in ga močno prizadelo.

“Jason in otroka so na začetku Olivio večkrat obiskali na snemanju, tako da mislim, da je bilo zato nekaterim ljudem v ekipi malce neprijetno,” je povedal vir.

Tračarski portal Deuxmoi je ob tem "iz dobro obveščenih virov" potrdil, da se je Styles dejansko sprva zapletel s Florence, s katero naj bi odšla na nekaj zmenkov, a je nato očitno podlegel čarom svoje režiserke.

Olivia Wilde in Chris Pine v filmu Ne skrbi, ljubica. Foto: IMDb
Olivia Wilde in Chris Pine v filmu Ne skrbi, ljubica. Foto: IMDb

Florence brez odziva na Olivijine objave

Da odnosi med Olivio in Florence niso ravno najtoplejši, se je šušljalo že nekaj časa, spletni detektivi pa so dodatno potrditev našli v tem, da mlada protagonistka ni "všečkala" Olivijine objave na Instagramu z napovednikom za film.

Wildova je za tem objavila še fotografijo Florence s pripisom: “Opazovati to žensko na delu je bilo tako j***no vznemirljivo! Komaj čakam, da vam pokažem več. @florencepugh @dontworrydarling."

Pughova se tudi na to neposredno hvalo ni odzvala, je pa isti dan objavila na svojem Instagramu napovednik za svoj drugi projekt, “Oppenheimer”, najnovejši film Christopherja Nolana o J. Robertu Oppenheimerju, ki velja za očeta jedrske bombe.

Vse skupaj je dvignilo obilico prahu na družbenih omrežjih, pri čemer je eden od oboževalcev tvitnil: “To, da Florence Pugh še vedno ni objavila ničesar o Ne skrbi, ljubica, čeprav obstajata že dva napovednika, bo pa objavila prav vsak drug svoj projekt – kaj je Olivia Wilde storila????”

Spet drugi pa: “Mislim, da je neznansko zabavno, da Florence Pugh ni rekla NIČESAR o Ne skrbi, ljubica, Olivia Wilde pa jo nenehno skuša zreklamirati."

In tretja: “Hočem vedeti, kaj je Olivia Wilde storila moji ljubici Florence Pugh na snemanju Ne skrbi, ljubica, ker je moja punca povsem tiho glede filma.”

Olivia Wilde in Harry Styles na snemanju. Foto: IMDb
Olivia Wilde in Harry Styles na snemanju. Foto: IMDb

Styles vskočil namesto LaBeoufa

Ne skrbi, ljubica, je postavljena v 50. leta prejšnjega stoletja in se vrti okoli nesrečne gospodinje (Pugh), ki se ji na videz idilično življenje sesuje, ko odkrije, da njen ljubeči soprog (Styles) skriva temno skrivnost.

To je sicer drugi režijski projekt Wildove, ki je kot režiserka debitirala leta 2019 s kritiško hvaljenim prvencem “Booksmart”, za katerega je prejela tudi nagrado Independent Spirit.

Sorodna novica Razhod Olivie Wilde in Jasona Sudeikisa postaja umazan: dokumente so ji vročili kar na odru

Stylesa, do tedaj najbolj znanega kot nekdanjega frontmana skupine One Direction, je najela kot zamenjavo za Shio LaBeoufa, potem ko je proti slednjemu njegovo nekdanje dekle FKA Twigs vložila tožbo zaradi spolnega napada in psihičnega maltretiranja. LaBeouf obtožbe zanika, o njih pa bo aprila odločalo sodišče.

Wildova slovi kot zagovornica ženskih pravic in feminizma, zato je LaBeoufa odrezala takoj po obtožbah.

Je pa igralka letos polnila naslovnice tudi potem, ko so ji dokumente glede skrbništva nad otrokoma v Sudeikisovem imenu vročili kar na odru, ko je aprila na CinemaConu v Las Vegasu ravno predstavljala napovednik za Ne skrbi, ljubica.

Sudeikis je trdil, da sam ni imel nobene vloge pri odločanju, kje in kdaj bodo njegovi bivši papirje vročili, se pa ji je pozneje za neprijetnost opravičil.