"Verjemite mi, če obstaja en človek, za katerega želim, da je najsrečnejši na svetu, je to on." Foto: AP

Gisele Bündchen je spregovorila o svoji ločitvi od Toma Bradyja in dejala, da so s tem umrle njene sanje. Brazilska manekenka in 45-letni zvezdnik ameriškega nogometa, ki sta se v zvezo podala leta 2006 in se tri leta pozneje tudi poročila, sta se po 13 letih zakona razšla lanskega oktobra. "Težko je, ker si predstavljaš, da bo tvoje življenje potekalo na določen način, in narediš vse, kar si lahko," je povedala za revijo Vanity Fair.

Obenem je 42-letnica, ki ima s športnikom dva otroka, zanikala domneve, zakaj se je njuna skupna pot končala, in vse označila za lažne. Govorice, da se je razhod zgodil po Bradyjevi vrnitvi v NFL, čeprav je predtem napovedal upokojitev, je opisala kot "zelo boleče" in "najbolj noro stvar", ki jo je kdaj slišala.

"Kar je bilo povedano, je del veliko večje sestavljanke. Ni tako črno-belo," je poudarila in dodala, da zanj vedno je in bo navijala. Po njenih besedah sta se kot par oddaljila, preden se je njen nekdanji mož odločil, da bo lani odigral še zadnjo nogometno sezono, poroča BBC.

"Včasih se zbližaš, včasih pa odtujiš," je odkrito povedala in dodala, da sta se spoznala, ko je bila stara 26, on pa 29 let, takrat pa sta si želela družino, skupne stvari. "Ko je čas mineval, sva spoznala, da sva si želela drugačne stvari, in morala sva sprejeti odločitev. To ne pomeni, da človeka nimaš rad," je pojasnila ena izmed najbolje plačanih manekenk na svetu od leta 2001, ki glede življenja z Bradyjem ne obžaluje ničesar.

"Verjemite mi, če obstaja en človek, za katerega želim, da je najsrečnejši na svetu, je to on. Želim, da se mu uresničijo vse sanje," je še dejala.

Njen nekdanji srčni izbranec je lansko jesen odločitev, da se ločita, povzel kot "bolečo in težko". "Pri pisanju novih poglavij v življenju drug drugemu želiva le najboljše," je še priznal. Američan, ki je v svojih 23 sezonah kariere osvojil rekordnih sedem naslovov Super Bowla, je prejšnji mesec dejal, da se bo dokončno le upokojil.