Stefanijeva je po ločitvi z Rossdalom našla tolažbo pri 39-letnem pevcu kantrija Blaku Sheltonu. Ob tem je tudi že zanikala, da naj bi skupaj pripravljala kantripesem. Foto: Reuters
Stefanijeva je po ločitvi z Rossdalom našla tolažbo pri 39-letnem pevcu kantrija Blaku Sheltonu. Ob tem je tudi že zanikala, da naj bi skupaj pripravljala kantripesem. Foto: Reuters
false
Pevka je priznala, da je bil njen zakon z Rossdalom v krizi še pred rojstvom zadnjega otroka Apolla. Foto: Reuters
Pri ločitvi ji je poleg Sheltona pomagal tudi Pharrell Williams. Foto: Reuters

Le nekaj tednov po naznanitvi ločitve so ameriški mediji našli Stefanijevo v objemu glasbenega kolega in sožiranta v glasbenem šovu The Voice Blaka Sheldona. "Čudovit fant je, to moram priznati," s temi besedami je Stefanijeva prekinila molk o novem ljubezenskem razmerju, ki ga je najprej potrdila njena predstavnica za stike z javnostjo.

"Veliko ljudi mi je pomagalo preboleti to tragedijo," se je pozneje še razgovorila o ločitvi v pogovoru za radijsko postajo 103.7 KVIL in dodala, da je to poglavje zdaj končano. "Zagotovo je nekaj ključnih ljudi, ki so mi pokazali pravo smer. Blake mi je res pomagal. Nočem spremeniti teme, toda to je na neki način ista tema - Pharrell se je izkazal kot angel varuh," je še dodala Stefanijeva.

Ko so v javnost prišle pred dnevi fotografije, kako Stefanijeva in Sheldon ne skrivata čustev drug do drugega na zabavi ob noči čarovnic, je pevka zatrdila, da jima to ni bilo všeč. "Kdo naznani kaj takšnega? Zakaj bi to storil," se je še spraševala.

Stefanijeva in Shelton sta se prvič skupaj v javnosti kot par pojavila na zabavi po podelitvi nagrad v kantriju CMA v Nashvillu. Medtem pa se zdi, da se drugi moški v pevkinem življenju še ni popolnoma sprijaznil z ločitvijo. Rossdala so namreč paparaci zalotili, kako še vedno nosi poročni prstan.

Vsega spet kriva varuška?
Britanski Mirror je poročal, da je bil zakon med Stefanijevo in Rossdalom v težavah že nekaj časa, celo pred rojstvom danes 20-mesečnega sina Apolla. Nekateri ameriški mediji so se razpisali, da naj bi bil Rossdale ukazovalen in da naj bi upravljal pevkino kariero.

Stefanijeva je dejala, da je pred rojstvom tretjega otroka preživljala težke čase. 46-letnica, ki ima z Rossdalom še devetletnega sina Kingstona in sedemletnega Zumo, naj bi po poročanju spletne strani Radar Online Rossdala obtoževala, da jo je varal z varuško in da ima dokaze za to.

Vir blizu pevke je razložil, da so se njeni sumi potrdili po letošnji podelitvi grammyjev, ko naj bi do nje prišel eden izmed uslužbencev in ji povedal, da Rossdale nenavadno veliko časa preživi z varuško - tudi ko v bližini ni otrok. Stefanijeva naj bi našla tudi sporočila na pevčevem telefonu, kar naj bi podžgalo ločitev.

Boj, ki jo je gnal k ločitvi, je Stefanijeva ubesedila v intervjuju za revijo InStyle. "Nisem hodila na turneje. Posnela sem album z No Doubt, kar je bilo super težko. Raztrgana sem bila med glasbo in družino ves čas. Vsak dan sem morala peljati otroke v šolo, se peljati v Santa Monico, ustvarjati album in potem sem si mislila: 'O, moj bog, če ne bom odšla od pol treh, ne bom prišla domov prav čas za večerjo. Gavin je bil na turneji ... Ne bom rekla, da ni bilo nekaj neverjetnih trenutkov, ko smo ustvarjali ta album, ampak velikokrat sem se z glavo udarjala v zid," je priznala Stefanijeva.

Ob tem je priznala, da se sprva ni hotela imeti za mamo. Dejala je, da sta vlogi mame in glasbenice popolnoma v navzkrižju in da ju ni najlažje usklajevati.