"Ločenca" Blake in Gwen sta v težkih časih našla oporo drug pri drugemu. Foto: Reuters
false
Ločitev je Stefanijevo navdihnila v ustvarjalnem smislu in kot pravi sama, so ideje za nove skladbe začele deževati. Nedavno je izdala čustven singel, ki govori o razmerju z Rossdalom, Used to Love You. Foto: Reuters

"Gwen in Blake sta dolgoletna prijatelja, ki sta se pred kratkim začela sestajati," je njuno zvezo za ameriško revijo US Weekly potrdila pevkina predstavnica za stike z javnostjo.

Podrobnosti o svežem ljubezenskem razmerju pa niso znane. Toda kljub potrditvi novice se glasbenika v javnosti še nista pojavila skupaj kot par. Sinoči je tako na podelitev nagrad na področju kantriglasbe CMA 39-letnik prišel sam.

K priznanju so Stefanijevo prisilile fotografije, ki so nastale med zabavo ob noči čarovnic na domu stanovskega kolega Adama Levina v soboto. Tam sta se Stefanijeva in Shelton precej sprostila in se nista ločila drug od drugega.

Pevka zasedbe No Doubt, ki vzporedno vodi tudi zavidanja vredno solistično kariero, in sveže ločeni kantripevec si delita poleg sodelovanja v šovu The Voice še eno podobno lastnost: oba sta se nedavno ločila. Shelton je po desetih letih skupnega življenja (štiri izmed teh sta preživela poročena) junija naznanil ločitev od še ene ljubljenke kantriobčinstva Mirande Lambert.

Nepričakovani ločitvi
Sheltonova ločitev - podobno kot ločitev Gwen Stefani - je prišla zelo nepričakovano. "Užival je v vlogi zvezdnika, kar ni napačno, a je popolno nasprotje tega, kar je želela Miranda," je takrat razlagal vir blizu nekdanjega para. Lambertova pa se je kmalu po ločitvi ukvarjala z obtožbami, da je Sheltona prevarala kar s petimi moškimi v času njunega razmerja.

Zgodba o razhodu 46-letne pevke je drugačna. Po 13 letih, ki jih je preživela v zakonu z Rossdalom, je Stefanijeva v nedavnih intervjujih dejala, da je polna novega zagona. "Moje življenje je trenutno zelo intenzivno. Življenje mi je eksplodiralo v obraz. Našla sem nov navdih. Vse se mi zdi novo," je dejala mama treh otrok v intervjuju s Carsonom Dalyjem.

Stefanijeva in Rossdale sta medtem že našla skupni jezik glede skrbništva nad devetletnim Kingstonom, sedemletnim Zumo Nesto Rockom in leto dni starim Apollom Bowijem Flynnom. 46-letna Stefanijeva in 49-letni Rossdale si bosta skrbništvo enakovredno delila.