Oblikovalsko dovršen izdelek z belim nastavkom in rožnato ročko je na voljo za 95 dolarjev, uporabljate pa ga lahko z obeh strani.

Kot navajajo na Goopovi strani, ima vibrator na eni strani "čarobno palico z globokimi, hrumečimi vibracijami" za zunanjo stimulacijo, na drugi pa "močno in natančno vibracijo" za stimulacijo ščegetavčka.

Vsaka stran ponuja osem različnih vzorcev vibriranja. Vibrator je vodoodporen, tako da se ga lahko uporablja tudi v kadi ali pod prho, dobite pa ga v paketu z "diskretno potovalno ključavnico in torbico".

Podjetje sicer meni, da je izdelek, narejen iz silikona in lateksa, tako "luksuzno oblikovan" in krasen, da ga je škoda skrivati. Po njihovem mnenju gre za "nekaj, kar bi po uporabi pustil na nočni omarici kot funkcionalen umetniški predmet".

Od soparjenja nožnice do sveč

Provokativna sveča z vonjem
Provokativna sveča z vonjem "nožnice". Foto: Goop

Vibrator je zadnji Goopov poklon ženskemu spolnemu zdravju in blaginji. 48-letna oskarjevka namreč skuša prek svoje znamke že leta razblinjati tabuje glede ženske spolnosti. Lani je tako igralka ženske užitke raziskovala v epizodi Netflixove dokumentarne serije The Goop Lab.

Podjetje je lani tudi lansiralo dve ne ravno konvencionalni dišeči sveči – "To diši kot moja nožnica" in "To diši kot moj orgazem". Sveči so prodajali po 75 dolarjev, so pa bili z njima deležni kar nekaj posmeha in tudi ne ravno najboljše reklame, ko je januarja letos neki Britanki dobesedno eksplodirala.

Paltrow je prek Goopa že pred leti propagirala še en nenavaden tretma dobrega počutja – t. i. vaginalno soparjenje.