Čestitali so ji tudi drugi zvezdniki in zvezdnice. Foto: EPA
Čestitali so ji tudi drugi zvezdniki in zvezdnice. Foto: EPA

Halsey je bila čez leta izjemno iskrena o svojem zdravju, leta 2016 je namreč tudi potrdila, da ima endometriozo, ki povzroča lahko številne zdravstvene težave, pri nekaterih tudi neplodnost.

Ameriška pevka, s pravim imenom Ashley Nicolette Frangipane, je tako že trikrat splavila, enkrat je do tega prišlo celo med koncertom. Zaradi tega se je počutila 'neustrezno' in 'nezadostno'. "Živim divje življenje, ne morem pa narediti tistega, za kar sem bila biološko postavljena na svet," je priznala v nekem intervjuju in dodala, da je to vplivalo na njeno moralo, saj je na odru vseeno morala predstavljati ženstvenost in opolnomočenje.

Zaradi omenjene bolezni se je odločila za operacijo, prav tako pa je dala zamrzniti jajčeca. Zdravnica ji je kmalu povedala, da je v stanju, ki nakazuje, da bo lahko imela družino. "Moja zdravnica je vedela, da je to nekaj, česar si izjemno želim. Zaradi te informacije sem bila ganjena, saj nisem mislila, da ta možnost zame sploh obstaja," je še dodala pevka, poroča Alternative Press.

Zdaj pa 26-letnica pod srcem nosi svojega mavričnega otroka, ki ji je že prirasel k srcu. Svojo nosečnost je z veseljem razkrila prek serije fotografij na družbenih omrežjih, na katerih pa je označila tudi svojega fanta, scenarista Aleva Aydina. Tudi 37-letnik, s katerim je bila sicer že več let prijateljica, je fotografije delil s svojimi sledilci. V komentarjih pa so pevki, ki je pred kratkim izdala tudi svojo linijo ličil about-face, s katero želi vzpostaviti skupnost za 'izobčence' in upornike, ki jih je srečevala v najstniških letih, med drugim čestitali tudi Olivia Rodrigo, Normani, Perrie Edwards, Ruby Rose in Benny Blanco.

Čeprav je zaradi varnostnih ukrepov zaradi pandemije koronavirusne bolezni 19 morala odpovedati vse datume svetovne turneje Manic, pa jo čaka nov projekt, saj bo v filmu Zapoj 2 (Sing 2) glas posodila liku Porsche Crystal.