Harry in Meghan sta se v Los Angeles preselila konec marca. Foto: Reuters
Harry in Meghan sta se v Los Angeles preselila konec marca. Foto: Reuters

Perryjeva vila se nahaja v strogo varovani in ograjeni elitni soseski Beverly Ridge Estates, rezervirani za bogate in slavne. Vila, zgrajena v toskanskem slogu, je izjemno prostorna, saj se med drugim ponaša z osmimi spalnicami in 12 kopalnicami.

Kot poroča Daily Mail, se je par s svojim enoletnim sinom Archiejem vselil v Perryjevo hišo konec marca, ko sta tudi uradno sestopila kot člana kraljeve družine in se preselila v Los Angeles. Pred tem je bila njuna severnoameriška rezidenca na Vancouver Islandu v Kanadi.

Ni jasno, ali ima par vilo v najemu ali pa ju hollywoodski mogotec, najbolj znan po vlogi Madee, gosti kot gosta. TMZ ugiba, da bi lahko kot posrednica med njimi delovala Oprah Winfrey, ki si je blizu tako s Harryjem in Meghan kot tudi s Perryjem.

Skrbno izbrano pribežališče

"Meghan in Harry sta izjemno previdna in nočeta preveč izstopati. Njuna ekipa jima je zelo bistro pomagala izbrati njuno izhodišče za selitev v Los Angeles," je povedal vir za Daily Mail.

"Beverly Ridge ima lasten varovani vhod, Tylerjeva posest pa ima še lastni vhod, ki ga varuje posebna ekipa varnostnikov. Beverly Ridge je odličen kraj, da te ne oblegajo. Sosedje so večinoma iz razreda starega denarja in ultrabogati poslovneži, ne pa toliko tisti, ki bi bili tarča hollywoodskih tračev. Ni treba poudarjati, da je lokacija osupljiva – ena najlepših in najbolj zaželenih v LA-ju."

Meghan in Harry v mestu angelov iščeta lastno domovanje, pri čemer naj bi se spogledovala z nepremičninami v vrednosti med 12 in 15 milijoni dolarjev.