Harry in Meghan bosta morala najti svoje prihodke, potem ko sta se oddaljila od kraljeve družine. Foto: Reuters
Harry in Meghan bosta morala najti svoje prihodke, potem ko sta se oddaljila od kraljeve družine. Foto: Reuters

Kot poroča britanski časopis The Sun, je družina pred dnevi z zasebnim letalom odletela v ZDA. ZDA in Kanada so prejšnji teden sicer zaprle mejo za nenujna potovanja, da bi upočasnili širjenje okužb z novim koronavirusom.

Njun predstavnik več informacij ni želel razkriti. Harry in Meghan bosta svoje kraljevske obveznosti uradno nehala opravljati konec marca.

Bližje mami, bližje poslu?

Meghan je v otroških letih živela v Los Angelesu, v tem velemestu še vedno živi tudi njena mama Doria, s katero sta zelo povezani. Revija People poroča, da sta zvezdnika že našla svoj novi dom v mestu, a da se zaradi samoosamitve držita za štirimi stenami.

Pripovedovalka zgodbe o slonih

Na isti dan je prišlo v javnost tudi, da se Meghan znova podaja v svet televizije. Televizijski program Disney je razkril, da bo pripovedovalka dokumentarnega filma o slonji družini, ki se prebija skozi puščavo Kalahari v Afriki.

Nekdanja igralka, ki je zaslovela z vlogo v odvetniški seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), potem pa se je morala zaradi poroke z britanskim princem Harryjem odpovedati navzočnosti v svetu zabave, se očitno tako vrača k svoji prvi ljubezni.

Harry in Meghan sta v sredini marca opravila svoje zadnje kraljeve dolžnosti, zdaj se podajata na samostojno pot. Foto: Reuters
Harry in Meghan sta v sredini marca opravila svoje zadnje kraljeve dolžnosti, zdaj se podajata na samostojno pot. Foto: Reuters

Na programu Disneynature bo posodila glas v dokumentarcu Elephant, ki bo na programu Disney+ na voljo od tretjega aprila. To bo hkrati tudi njena prva televizijska vloga, odkar je postala članica britanskega dvora, pišejo tuji mediji.

V napovedniku so dejali, da bo to zgodba o neverjetnem potovanju slonje družine skozi Afriko, dolgem 1.600 kilometrov, in dogodivščina, ki bo spremenila življenja teh slonov.

"Zanima jo posojanje glasu"

Spomnimo, poleti leta 2019, na londonski premieri predelave uspešnice Levji kralj, so mikrofoni ujeli besede princa Harryja, ki je nekdanjemu izvršnemu predsedniku podjetja Disney Bobu Igerju brez ovinkarjenja dejal, da njegovo ženo zanimata sodelovanje in posojanje glasu.

Par je leta 2017 tudi sam obiskal eno izmed držav, ki ji pripada puščava Kalahari. Gre za Bocvano – drugi dve državi sta Južna Afrika in Namibija. Tam sta pomagala organizaciji Sloni brez meja (Elephants Without Borders), da je nekaj slonom namestila satelitski oddajnik.

Disney bo 3. aprila premierno prikazal tudi dokumentarec o življenju delfinov, v katerem bo pripovedovalka slavna igralka Natalie Portman.