Šestim otrokom se je pridružila še sedma članica družine. Foto: AP
Šestim otrokom se je pridružila še sedma članica družine. Foto: AP

Družina Aleca Baldwina in njegove žene Hilarie se je znova povečala. Na svet je namreč prijokal njun sedmi skupni otrok. "Tu je! Vzhičena sva, da vam predstaviva svoje drobcene sanje, ki so se nama uresničile," je zapisala inštruktorica joge, ki je bila navdušena, da je čudovito novico lahko delila s svojimi sledilci.

Novi članici, ki se je rodila 22. septembra, ob rojstvu pa je tehtala okoli 3090 gramov, sta zakonca nadela ime Ilaria Catalina Irena. "Obe sva veseli in zdravi," je še zagotovila 38-letnica in dodala, da so jo njeni sorojenci že lepo sprejeli v družinski dom.

Zapis je pospremil tudi posnetek, sestavljen iz različnih fotografij in video izsekov – med drugim v enem k sebi stiska svojo najmlajšo hčerko, na eni izmed fotografij pa je 64-letni igralec ponosno pokazal odtis stopala novorojenke na svoji roki, poroča Daily Mail.

"Blagoslov in darilo"

Da je noseča, je Hilaria sicer radostno naznanila marca, maja sta z možem razkrila spol. Takrat je mati sedmih zapisala, da sta bila že prepričana, da je njuna "družina izpolnjena", a sta bila zelo vesela presenečenja. Med negotovimi časi naj bi bil nov otrok "blagoslov in darilo".

V desetih letih zakonskega življenja je par, ki je družino oklical za dobro ekipo, na svet že pozdravil njuno najstarejšo hčerko, 9-letno Carmen Gabrielo, družini so se kmalu pridružili tudi Rafael Thomas, Leonardo Ángel Charles, Romeo Alejandro David in Eduardo Pao Lucas. Nekaj mesecev po njegovem rojstvu sta s pomočjo nadomestne mame dobila še hčerko Marío Lucío Victorio. Preden sta na svet prišla Eduardo in Lucío, je Hilaria sicer dvakrat splavila.

Baldwin ima poleg tega še 26-letno hčerko Ireland, ki se mu je rodila v zakonu z nekdanjo soprogo Kim Basinger.