Hilaria in Alec Baldwin s svojimi šestimi otroki na premieri filma The Boss Baby: Family Business v New Yorku. Foto: AP
Hilaria in Alec Baldwin s svojimi šestimi otroki na premieri filma The Boss Baby: Family Business v New Yorku. Foto: AP

Hilaria Baldwin je očitno nepričakovano novico razkrila na Instagramu in zapisala, da naj bi rodila jeseni. Zakonca Baldwin sta objavila tudi videoposnetek, na katerem svoji četici otrok predstavita veselo novico.

"Po številnih vzponih in padcih v zadnjih nekaj letih nas čaka razburljivo in ogromno presenečenje: to jesen prihaja še en Baldwinito. Prepričani smo bili, da je naša družina kompletna, s tem presenečenjem smo več kot srečni," je zapisala Hilaria Baldwin.

Zakonca Baldwin že imata šest otrok – štiri sinove in dve hčeri. Najstarejša hči Carmen Gabriela je stara osem let, sin Rafael šest, Leonardo pet, Romeo tri, Edu 18 mesecev in zadnja hči Lucija, ki jo je rodila nadomestna mati, 13 mesecev.

"Blagoslov in darilo"

Hilaria Baldwin je pred rojstvom petega otroka Eduja leta 2019 dvakrat spontano splavila in zgodbi s čustvenimi zapisi delila s sledilci na Instagramu, zato je pričakovanje sedmega otroka še toliko večje presenečenje. Nosečnost je na Instagramu označila za "blagoslov in darilo v teh negotovih časih".

Danes 63-letni igralec in 38-letna inštruktorica joge ter podjetnica sta se spoznala leta 2011. Leto pozneje sta se poročila.

Baldwin ima sicer iz prejšnjega zakona s Kim Basinger še eno hčer, 25-letno Ireland Baldwin.

Baldwin lani vpleten v smrtni incident na snemanju

Sorodna novica Družina na snemanju umrle Halyne Hutchins toži Aleca Baldwina

Igralec je bil 21. oktobra lani vpleten v incident na snemanju filma Rja v Novi Mehiki, v katerem je umrla direktorica fotografije Halyna Hutchins. V incidentu naj bi Baldwin med vajo sprožil pištolo, v kateri so bili pravi naboji. Preiskava še poteka. Družina preminule ob tem toži Baldwina in odgovorne za varnost za povzročitev smrti iz malomarnosti.

Hillary zaigrala svojo "španskost"

V manj tragični škandal pa je bila v zadnjih letih vpletena Hilaria Baldwin. Vplivnica je namreč lažno predstavljala svoje španske korenine. Trdila je, da je bila rojena na Majorki in ponaredila tudi svoj španski naglas, dokler niso na Twitterju razkrili, da je Hillary Hayward-Thomas pravzaprav rojena v Bostonu, njen naglas pa je španski postal šele v zadnjih letih.

Hilaria Baldwin se je lani javno opravičila za škandal in zavajanje, pri čemer pa je poudarila, da so jo starši skupaj z bratom vzgajali v duhu obeh kultur, ameriške in španske, zato čuti pripadnost do obeh.