Maria Bello in Dominique Crenn na pooskarjevski zabavi. Foto: Reuters
Maria Bello in Dominique Crenn na pooskarjevski zabavi. Foto: Reuters

Par se je zaročil tik pred novim letom med romantičnim izletom v Pariz, a sta novico objavili šele zdaj, na zabavi po podelitvi oskarjev.

"Sva precej srečni, glede na to, da sva se ravno zaročili," je povedala Bellova za Entertainment Tonight na oskarjevski zabavi Eltona Johna. "Tako da je tole za naju prvič malce zabave v Hollywoodu, odkar sva se zaročili."

Igralka je še razkrila, da je bila zaroka zanjo presenečenje, a da jima je bilo "usojeno".

"Čas je že bil! Končno sem dovolj odrasla, da se lahko poročim," se je pošalila 52-letna zvezda serij NCIS in Urgenca ter filmov Mumija, Senca preteklosti, Dobre mrhe in Maščevanje.

"Mislim, da preprosto druga drugo osrečujeva in razbremenjujeva," je odgovorila Bellova na vprašanje, kaj je tisto, zaradi česar njuno razmerje deluje.

Pisala zgodovino

55-letna Crennova, ki je maja razkrila, da ima raka na dojki in prestaja kemoterapijo, se je strinjala. "Ljubezen in veselje, pa še kuhava druga za drugo," je povedala, na kar je Bellova v smehu pripomnila, da ima pri tem Dominique kar nekaj prednosti.

Crennova se je leta 1997 vpisala v kulinarično zgodovino, potem ko je postala prva ženska na čelu kuhinje v Indoneziji, in sicer v hotelu InterContinental v Džakarti.

V svoji drugi restavraciji (Luce) si je prislužila prvo Michelinovo zvezdico, danes pa je z restavracijo Atelier Crenn v San Franciscu prva in edina kuharska mojstrica v ZDA s tremi zvezdicami.

Leta 2016 je bila razglašena za najboljšo kuharsko mojstrico po izboru revije Restaurant in seznama 50 Best Restaurants. Lento je naslednje leto predala Ani Roš.

"Rekla je 'oui'!"

Da je zaročena, je Crennova potrdila tudi na Instagramu. "Kako lepo in mogočno, ko te sreča ljubezen. Rekla je 'oui'!!!! Kakšna srečnica sem."

Bellova ima z nekdanjim partnerjem, igralcem Danom McDermottom 18-letnega sina, Crennova pa z nekdanjo partnerico šestletni dvojčici.

Par je za E! News povedal, da sta obe navdušeni, da bosta lahko kmalu tudi uradno začeli skupno življenje kot poročen par.

"Res sva vznemirjeni zaradi tega novega poglavja," je dejala Bellova, sicer dvakratna nominiranka za zlati globus.

"Super je biti skupaj v Hollywoodu in početi to, kar počnem že 25 let, a z nekom, s komer res uživam. Dom je chefinja, tako da sva že bili skupaj na nekaterih njenih dogodkih, nikoli pa na katerem od hollywoodskih dogodkov."