Foto:
Foto:
Bobby Brown ni bil dolgo na prostosti.

Podobno sicer meni tudi zase, vendar je po njegovem prav slabša pevska tehnika razlog za njegov glasbeni uspeh. Njegov glas naj bi imel namesto kvalitete šarm, ki ljudi privlači. Kljub temu da se zaveda, da poje slabo, pa se mu ne bi nikoli odpovedal, saj si življenja brez petja ne predstavlja. Dodal je tudi, da še vedno išče popolno romantično pesem.

Holokavst sploh ni bil tako grozen
Oče Mela Gibsona je zaostril polemiko okoli sinovega novega filma o zadnjih dnevih Jezusovega življenja, saj je za neko newyorško radijsko postajo dejal, da holokavst ni bil tako grozljiv, kot se ga prikazuje. Haton Gibson je za radio WSNR povedal, da so številni Evropejci, ki naj bi umrli v nacističnih taboriščih smrti, v bistvu zbežali v Avstralijo in Ameriko, ter da plinske celice in krematoriji v taboriščih, kot je Auschwitz, niso imeli dovolj zmogljivosti za uničenje tolikšnega števila ljudi. "Morda ni vse izmišljeno, vendar večina je. Ali veste, kaj vse je potrebno, da se odstrani truplo, da se ga kremira? Liter bencina in dvajset minut. Zdaj vas pa sprašujem, kako je lahko brez sledu izginilo šest milijonov trupel? Nemci niso imeli dovolj plina, da to storijo in so zato izgubili vojno," je pred ameriško in svetovno premiero sinovega
filma The Passion of the Christ dejal Gibson starejši.

Judovske organizacije so obsodile tudi film, ker menijo, da spodbuja antisemitizem. V njem so Judje po njihovem mnenju prikazani kot krivci za Jezusovo križanje.

Bobby Brown spet za rešetkami
V zapor se je vrnil ameriški raper Bobby Brown, saj je prekršil pogojno kazen, ki jo je dobil zaradi vožnje v vinjenem stanju. Brown, mož znane pevke Whitney Houston, je v zaporu v okrožju DeKalb v zvezni državi Georgia. Tiskovni predstavnik zapora ni povedal, kako je prekršil pravila pogojne kazni. Brown je bil januarja lani obsojen na pogojno kazen zaradi tega, ker je leta 1996 vozil pijan. Decembra pa je bila proti njemu vložena obtožnica, ker naj bi pretepal svojo ženo.

Ta zadeva bo na sodišče prišla 5. maja. Bobby Brown je bil član skupine New Edition, kasneje pa jo je zapustil in začel solistično kariero. Imel je več hitov, med drugim tudi My prerogative, vendar že od leta 1997 ni izdal nove pesmi.

Zaprli so nočni klub pevca Youssouja N'dourja
Senegalske oblasti so zaradi varnostnih razlogov zaprle nočni klub pevca Youssouja N'dourja, ki je ena glavnih turističnih točk v Dakarju. Menedžer lokala Thiossane je dejal, da je znani pevec povabil inšpektorje, da si ogledajo izboljšave, ki jih je uvedel glede varnosti, vendar pa ti niso bili preveč navdušeni. Zahtevali so, da N'dour popravi še nekaj stvari, do tedaj pa bo klub zaprt. Zaradi tega bodo najbolj prikrajšani ljubitelji glasbe, saj je senegalski zvezdnik v svojem lokalu pogosto nastopal. Zaposleni v klubu, ki je v vseh vodičih po Senegalu in kamor turisti radi zahajajo, so izrazili upanje, da se bo kmalu odprl. Youssou N'dour je dobro prodajan afriški pevec, ki je med drugim snemal tudi z Britancem Petrom Gabrielom in Američanko Neneh Cherry.