Kot je Hiltonova zapisala na Instagramu, jo je njen izvoljenec za rojstni dan presenetil s potovanjem v "tropski raj", kjer jo je nato na plaži zaprosil za roko. "Rekla sem 'da'. Da, za vedno. Z nikomer ne bi raje preživela večnosti," je pripisala 40-letna dedinja in poslovna ženska.

Poudarila je, da je Carter njena sorodna duša in da sta skupaj že od prvega zmenka, ob njem pa je spoznala tudi, kakšna je prava ljubezen, "takšna, ki traja večno". Poroko naj bi načrtovala v drugi polovici leta, datuma pa še nista sporočila.

Paris Hilton je širša javnost spoznala pred dvema desetletjema, najprej kot manekenko, potem pa kot zvezdnico resničnostnih oddaj, s katerimi je, se strinjajo poznavalci, tlakovala pot današnjim zvezdnicam, kot je na primer njena takratna prijateljica Kim Kardashian, in vplivnicam.

Lani je v odmevnem dokumentarnem filmu razkrila, da je bila v najstniških letih telesno in čustveno zlorabljena med šolanjem v internatu za t. i. "problematične najstnike", v istem dokumentarcu pa je s prikazom odnosa s takratnim fantom ponazorila, kako težko je najti partnerja, če je tvoja javna podoba popolnoma drugačna od resnične. Na koncu dokumentarnega filma je sicer razkrila zvezo s poslovnežem Carterjem Reumom, s katerim sta zdaj skupaj slabi dve leti.

V preteklosti je bila Paris sicer že večkrat zaročena, med letoma 2002 in 2003 z manekenom Jasonom Shawom, leta 2004 z dedičem ladjarskega imperija Parisom Latsisom in leta 2018 z igralcem Chrisom Zylko, stolpce tabloidov pa je polnila tudi z nekaterimi svojimi drugimi zvezami.