Jennifer Aniston in Courtney Cox bosta znova sedli na oranžni kavč skupaj z Liso Kudrow, Mattom LeBlancom in Matthewem Perryjem. Foto: EPA
Jennifer Aniston in Courtney Cox bosta znova sedli na oranžni kavč skupaj z Liso Kudrow, Mattom LeBlancom in Matthewem Perryjem. Foto: EPA

Napetost pred težko pričakovano posebno epizodo Prijatelji: Spet skupaj s podnaslovom The One We've Been Waiting For (Tista, ki smo jo čakali) ponudnik pretočnih vsebin HBO spretno stopnjuje, tudi z objavami napovednikov.

Sorodna novica Prijatelji se čisto zares vračajo: starejši, a še vedno s smislom za humor

V enem izmed intervjujev so glavne igralce prosili, naj razkrijejo stvari, ki so jim najbolj ostale v spominu, naštejejo pa naj tudi tiste slavne goste, ki so jim bili najljubši. Seznam je dolg in zvezdniško res pester – Tom Selleck, Julia Roberts, Bruce Willis, George Clooney, Sean Penn, Isabella Rossellini in številni drugi so se zvrstili skozi leta.

Ko je prišla na vrsto, je Jennifer Aniston Bena Stillerja opisala kot "histeričnega", Reese Whiterspoon, ki je upodobila njeno sestro Jill, pa kot "briljantno".

Naštevati so začeli njeni soigralci, "Rachel" pa se je spomnila, da mora dodati še nekoga: "Gospod Pitt je bil čudovit, pravzaprav fantastičen," je dodala.

Par je bil poročen med letoma 2000 in 2005, v Prijateljih pa je Pitt nastopil leta 2001, v osmi sezoni je upodobil njenega nekdanjega sošolca, epizoda pa je nosila naslov The One With Rumor.