Pred približno tremi leti je Bieber postal navdušen nad prototipom rolls-roycea, ki pa žal ni bil na prodaj. Tako se je zatekel v West Coast Customs, delavnico, ki se načeloma posveča prilagoditvi vozil v skladu z željami stranke. Ker je šlo za model, ki še ni bil ustvarjen, so ga morali zgraditi kar sami.

Ni mogel zadrževati ganjenosti. Foto: Instagram
Ni mogel zadrževati ganjenosti. Foto: Instagram

26-letnik je torej vedel, kako naj bi bila njegova najnovejša pridobitev približno videti, a nič ga ni pripravilo na končen rezultat, katerega fotografije so ustvarjalci na družbenih omrežjih že delili, o procesu izdelave rolls-roycea iz prihodnosti pa objavili tudi video na YouTubu.

Sivo vozilo spominja na vesoljsko ladjo, ker pa so tudi kolesa avtomobila prekrita, dejansko daje vtis, da na cesti lebdi. V videoposnetku je prikazano, kako je zvezdnika razkritje po meri narejenega futurističnega prevoznega sredstva, na katero je dolgo čakal, pustilo skoraj brez besed. Preplavila so ga čustva, oči so se mu močno orosile, izdavil pa je lahko le besede 'Kaj?' in 'Oh, moj bog'.

"V jok me boš spravil," je dejal Ryan Friedlinghaus, ustanovitelj delavnice, kamor sicer zahaja veliko slavnih, ko je videl, da je Kanadčan ob pogledu na avtomobil padel na kolena. Pevec, ki že od nekdaj goji ljubezen do avtomobilov in je v preteklosti že sodeloval z West Coast Customsom, ni mogel verjeti svojim očem in temu, da je razkošno vozilo končno njegovo.

Friedlinghaus mu je obljubil, da bo prevozno sredstvo, ki ga dopolnjuje tudi vrhunsko ozvočenje, predvsem ponoči pritegnilo veliko pozornosti. Bieber je komaj čakal, da je svojo novo 'igračko' popeljal na krstno vožnjo, s seboj pa je na losangeleške ceste vzel tudi ustanovitelja delavnice, človeka, ki mu je vse to omogočil.