Lepotica se ne misli spreminjati zaradi norih zahtev šovbiznisa. Foto: EPA
Lepotica se ne misli spreminjati zaradi norih zahtev šovbiznisa. Foto: EPA
Kate Beckinsale in Len Wiseman
Srečo je našla v objemu Lena Wisemana. Foto: EPA

Lepa igralka je potarnala, da je Hollywood v svojih lepotnih merilih že zdavnaj prestopil mejo dobrega okusa.

Naval umetne lepote
"Kar v igralskem svetu velja za idealni videz, se močno razlikuje od običajnih meril drugje po svetu. Zahteve so tako stroge, tako neživljenjske, da jih je nemogoče doseči. Zvezdniki so vsi po vrsti umetni, popravljeni, oblikovani od najrazličnejših strokovnjakov. Lahko bi gledala svoje fotografije izpred nekaj let in vzdihovala, zakaj nisem še zdaj videti tako. Zakaj? Ker tudi takrat nisem bila taka, vse je bilo delo fotografov."

Botoks na pohodu
33-letnica je v intervjuju za majsko izdajo revije Glamour na vprašanje, česa se ne bo nikoli navadila v Los Angelesu, izstrelila: "Neka stvar v Kaliforniji je res "bolna". Ko se s svojo osemletno hčerjo Lily sprehajava po mestu, neprestano kaže s prstom proti ženskam in govori: "Mami, poglej, ta ženska si je vbrizgala preveč botoksa!" Normalno je, da jih opazi, saj so nekatere ženske res videti kot čarovnik Mrlakenstein iz knjige o Harryju Potterju!"

V nosečnosti prava "krogla"
Čeprav je temnolasa Kate za vlogo v filmu Letalec, kjer je upodobila legendarno Avo Gardner, morala pridobiti več kot deset kilogramov, je dejala, da se je njeno telo najbolj spremenilo v nosečnosti. "Vsi so mi govorili, da bom ena izmed tistih žensk, ki bodo imele nosečniški trebušček majhen kot nogometna žoga. Nato pa ... bum! Zredila sem se za okoli 30 kilogramov, postala sem vsa okrogla."

Kate bo kmalu mogoče videti v srhljivki Vacancy, v kateri je zaigrala ob Luku Wilsonu, med njene najboljše vloge pa spadajo še filmi Pearl Harbour, Van Helsing in Klik - za popolno življenje.