Foto: Youtube/TheEllenShow
Foto: Youtube/TheEllenShow

Igralka Jennifer Aniston, ki je v seriji upodobila (nekoč tamkajšnjo natakarico) Rachel, je za eno epizodo vskočila kot voditeljica v pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show, ki se prav tako snema v omenjenih studiih.

Zbranemu občinstvu je pojasnila, da je nekaj dni preživela z Ellen, da bi lahko čim dostojneje prevzela njeno vlogo, vmes pa se odločila, da obišče tudi svoje staro delovno mesto, na katerem je preživela kar 10 let. S producenti pa so hitro ugotovili, da bi lahko pripravili tudi potegavščino, ki so jo nato strnili v videoposnetek.

Ko je vodnik začel obiskovalcem predstavljati sceno Prijateljev, jih je za fotografiranje posadil na znameniti oranžni kavč, na katerem je druščina vedno posedala v kavarni, in jih vprašal, kdo je bil njihov najljubši lik v seriji.

"Ross," se je glasil odgovor štirih prijateljic, takrat pa je izza kavča skočila užaljena Rachel in njihovo kričanje je napolnilo prostor. Naslednjim je ponudila kavo in osuplosti ni bilo konca. "Ali je to res ali sanjam? Si to res ti ali nekdo nosi masko," so se spraševali.

Odgovor naslednjih skupin so se glasili "Joey, Phoebe in Monica", kar je Rachel znova pospremila z grimasami. Vse tiste, ki jih je presenetila, pa je Rachel nato povabila v VIP-ložo, da so si lahko v živo ogledali, kako vodi šov, in na videoposnetku nato zagledali tudi sami sebe.