Jennifer in Alex sta se v javnosti skupaj zadnjič pokazala fenruarja. Foto: EPA
Jennifer in Alex sta se v javnosti skupaj zadnjič pokazala fenruarja. Foto: EPA

Par je bil v javnosti zadnjič viden konec februarja, ko je Alex svojo izbranko obiskal med njenim snemanjem novega filma v Dominikanski republiki. Takrat sta na družbenih omrežjih sicer delila romantične slike in prikupna sporočila, a po poročanju virov v njuni bližini razmerje že nekaj časa ni bilo rožnato.

Po prvih poročilih se sicer nista sprla in ostajata v prijateljskih odnosih, a sta se v preteklih mesecih preprosto oddaljila drug od drugega in se ne vidita več v dvoje. J. Lo je novico že potrdila na svojem Instagramu, kjer je delila sliko svoje hčerke Emme v solzah. Sama pa je s sovjimi oboževalci delila zbirko posnetkov svojega smeha, na katerih je očitno vedra ob ločitvi.

Večkrat odpovedana poroka

Še junija je kazalo, da bosta J. Lo in Alex spadala med srečnejše pare Hollywooda. Načrtovala sta tudi poroko, ki sta jo morala zaradi razmer večkrat prestaviti. V medijih pa se že pojavljajo špekulacije, da poroka ni bila prestavljena le zaradi varnostnih ukrepov, ampak tudi zaradi omahovanja zaročencev.

Kot sta oba večkrat povedala v javnosti, se jima ni mudilo v zakon. Oba sta bila namreč že vsaj enkrat poročena in s tako pomembno odločitvijo nista hotela hiteti. Kot kaže, je bila to modra odločitev.

Par se je spoznal že leta 2005, ko je bila Jennifer še poročena s svojim prejšnjim možem Marcom Anthonyjem. Skupaj pa so ju začeli videvati leta 2017, ko sta tudi uradno naznanila svoje razmerje. Zaročila sta se marca 2019, nato pa poroko, kot že rečeno, večkrat odpovedala.