Po skoraj desetletju je med mladima igralcema konec romance. Za vedno ali le za nekaj časa? Foto: EPA
Po skoraj desetletju je med mladima igralcema konec romance. Za vedno ali le za nekaj časa? Foto: EPA
Mila se je rodila leta 1983 v Ukrajini v judovski družini, leta 1991 se je z družino preselila v Los Angeles in kmalu postala otroška manekenka, nato pa še igralka. Foto: EPA

"Razhod je bil soglasen, ostajata dobra prijatelja," so za New York Post povedali predstavniki Kunisove. Omenjeni tabloid poroča tudi, da se je par razšel že pred časom, a sta o tem molčala zaradi promocije filma Črni labod, v katerem ob Natalie Portman in Vincentu Casselu igra Mila. Vloga balerine Lily ji je poleg drugih priznanj prinesla tudi nominacijo za zlati globus.

Navdušila ga je v Family Guyu
30-letni Culkin, nekdanji otroški zvezdnik prvih dveh filmov iz franšize Sam Doma, se je s Kunisovo, ki je zaslovela z vlogo v nanizanki Oh, ta sedemdeseta, začel sestajati leta 2002. Navdušila ga je z vlogo v animirani nanizanki Family Guy, ki jo Macaulay navdušeno spremlja in v kateri je posodila glas liku najstnice Meg Griffin.

Leta 2006 so se pojavile govorice o zaroki para, kar je Kunisova leta 2007 v reviji Parada zanikala, a hkrati razkrila, da je njuno razmerje izjemno "zdravo in ljubeče". Tako naj bi bilo zaradi dejstva, da jima je uspelo ohraniti zasebnost, in zato, ker sta preprosto uživala v družbi drug drugega: skupaj sta brala knjige, igrala videoigre in gledala televizijo ali hodila v kino.

Macaulay po Milino - "čudovit in preprost fant"
Takrat kar ni mogla prehvaliti Culkina, poleg njegovih kuharskih sposobnosti naj bi ga odlikovalo tudi dejstvo, da je čudovit, preprost fant, "morda najbolj čudovita oseba, kar sem jih kdaj spoznala". "Tako pameten je, tako zaveden, tako prijazen in dober. Žal pa ljudje hočejo videti nekaj drugega in pišejo o njem," je takrat dejala Mila.

Še leta 2009 je Kunisova govorila o tem, kako sta uspešno rešila določene težave, ki so se pojavile med njima.

Culkin je bil enkrat že poročen. Leta 1998 je sklenil zakonsko zvezo z igralko Rachel Miner, a sta se leta 2000 razšla, leta 2002 pa tudi uradno ločila.