Foto: Instagram/Kourtney Kardashian
Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Po poročanju TMZ-ja so mladoporočenca opazili v nedeljo pred sodno stavbo v Santa Barbari, oblečena v "tradicionalna oblačila neveste in ženina", a podrobnosti obreda za zdaj še niso znane.

Neuradno naj bi si članica klana Kardashian in ena izmed zvezdnic resničnostne serije ter bobnar zasedbe Blink-182 Barker zaobljube izmenjala v družbi le peščice svatov, med katerimi je bilo večina njunih telesnih stražarjev, poznavalci pa so na fotografijah z dogodka prepoznali tudi njegovega očeta in njeno babico. TMZ ob tem še poroča, da njene številčne družine na obredu ni bilo videti, a tega sami niso mogli nedvoumno potrditi, saj so sedmi sili telesni stražarji preprečili, da bi se približali paru.

Pozneje so novopečena zakonca opazili še med vožnjo v Barkerjevem kabrioletu, okrašenem z napisom "Pravkar poročena".

Barker in Kardashian sta se sicer nameravala poročiti že v začetku aprila v Las Vegasu, kamor sta odletela, ker je glasbenik nastopal na podelitvi grammyjev. A šele ko sta že stala pred dvojnikom Elvisa Presleyja in se pripravljala za izmenjavo zaobljub, sta izvedela, da je lastnikom "kapelice" potekla licenca.

Zvezdnika, ki sta se zaročila oktobra lani, po slabem letu zveze, sicer načrtujeta še veliko poročno zabavo za sorodnike in prijatelje, ki naj bi jo neuradno pripravljala v Italiji.

Za Kardashian je to sicer prvi zakon – v preteklosti je bila sicer kar devet let v zvezi s Scottom Disickom, a nista bila poročena. Skupaj imata tri otroke: Masona, Penelope in Reigna. 46-letnik je bil ženin tretjič – leta 2002 se je poročil z Melisso Kennedy, a sta se razšla po devetih mesecih, dve leti pozneje je pred oltar popeljal Shanno Moakler, s katero je bil poročen štiri leta, skupaj pa imata otroka Landona in Alabamo.