Megan Fox in Machine Gun Kelly. Foto: AP
Megan Fox in Machine Gun Kelly. Foto: AP

“Verjetno, ko rečeva, da pijeva kri drug drugega, si ljudje predstavljajo naju s kelihi krvi, kot da bi bila v Igri prestolov ali kaj takega," je razložila 35-letna igralka.

"Gre zgolj za nekaj kapljic, ampak, da, občasno res uživava kri drug drugega, a zgolj v obredne namene.”

Ko je Megan januarja naznanila zaroko z 32-letnim pevcem in raperjem, je ob tem na Instagramu zapisala, da sta bodoča zakonca ob tej priložnosti "spila kri drug drugega".

A zvezdnica Transformerjev vztraja, da je njuno uživanje krvi "pod nadzorom".

“Nadzorovano je v smislu, da se odločiva, da prelijeva malce krvi in jo spijeva. On je precej bolj spontan, buren in kaotičen in bi bil pripravljen tudi razrezati si prsni koš z razbitim steklom in mi ponuditi, naj mu vzamem dušo," je nadaljevala mati treh otrok, ki jih ima z nekdanjim možem Brianom Austinom Greenom.

Slednjega je zapustila prav zaradi Kellyja.

Angelina Jolie in njen nekdanji mož Billy Bob Thornton, vsak s svojim obeskom s kapljico krvi. Foto: Reuters
Angelina Jolie in njen nekdanji mož Billy Bob Thornton, vsak s svojim obeskom s kapljico krvi. Foto: Reuters

Na vprašanje, ali si MGK, čigar pravo ime je Colson Baker, dejansko reže prsni koš, da bi Megan pila kri od tam, pa: "Se dogaja. Morda ne ravno na tak način, ampak neka različica tega se je že večkrat zgodila."

Po korakih Angeline in Billyja Boba

Že preden je igralka priznala, da pije MGK-jevo kri, je par nosil okoli vratu epruvete s krvjo drug drugega – podobno kot Angelina Jolie, ko je bila poročena z Billyjem Bobom Thorntonom.

Thorntonov sin Harry James je pred časom za Page Six povedal, da Megan in Kelly nista nič drugega kot "posnemovalca" njegovega očeta in nekdanje mačehe.

“Mislim, da je gnusno, da nosiš DNK nekoga ves dan okoli svojega vratu – ne glede na to, kdo ta nakit nosi," je dejal 27-letni Harry James. “Je pa zagotovo ... zanimivo.”

Thornton je zaradi 20 let mlajše Angeline leta 1999 zapustil svoje tedanje dekle, igralko Lauro Dern, par pa je naglo zaslovel kot eden bolj ekscentričen v Hollywoodu – podobno, kot se zdaj trudita Foxova in Kelly.

Thornton je pozneje pojasnil, da je šlo pri "epruvetah" krvi dejansko za dva majhna medaljona, vsak s po eno kapljico krvi.