Mel in Oksana naj bi bila ljubimca, ko je bil igralec še poročen z Robyn. Foto: EPA
Mel in Oksana naj bi bila ljubimca, ko je bil igralec še poročen z Robyn. Foto: EPA

Konservativni katoličan je že pred leti razburil oboževalce, ko je užalil policista, ki ga je ustavil zaradi prehitre vožnje. Pod vplivom alkohola je policista napadel z besedami in mu zabrusil: "Judje so krivi za vse vojne na svetu!" Mel se je takrat sicer zelo opravičeval zaradi svojega izpada, vendar to ni bil osamljen primer.

Mel tudi grozil
Večkrat naj bi se s svojimi žaljivimi izjavami spravil nad rusko pevko. Nekateri pogovori so bili ujeti na trak, saj je Gibson puščal sporočila na telefonski tajnici, nekatera pa naj bi posnela kar Grigorieva. V enem izmed pogovorov 54-letnik nekdanje dekle obtožuje, da je oblečena tako, da jo bodo posilili, in da ga je sram, ker je z njo.

Dobitnik dveh Oscarjev se ni ustavil niti po tem, ko je v jok spravil njuno hčerko Lucio, ki se je verjetno ustrašila kričanja. "Kako se lahko obnašaš kot taka p***, jaz pa sem tako k*** prijazen do tebe," je zmerjal Oksano. Grozil je tudi, da bo zažgal hišo in da mu je vseeno, ali je hčerka res njegova ali ne.

Bitka za hčerko
Igralec in 40-letna pevka naj bi se razšla na precej grd način in vse od njunega razhoda aprila se prepirata zaradi skrbništva nad hčerko. Oksana namreč želi Melu prepovedati stike s sedemmesečno Lucio. Mel pa je moral odstopiti od začasne prepovedi približevanja, ki ga je zahteval za Oksano, in sicer v zameno, da ne bi razkrila javnosti vse bolj umazanih podrobnosti njunega razhoda.

Uradna izjava, ki sta jo podala za javnost, da sta se razšla sporazumno in da bosta skupaj skrbela za hčer, je očitno vse prej kot resnična. To je potrdila tudi 40-letnica: "Razhod je bil nenaden in drugačen." Omenjenih posnetkov pa njen predstavnik za odnose z javnostmi ni želel komentirati.