Melania in Donald Trump se nista udeležila inavguracije demokrata Joeja Bidna. Tisto jutro sta poletela na svoj drugi dom na Floridi. Foto: AP
Melania in Donald Trump se nista udeležila inavguracije demokrata Joeja Bidna. Tisto jutro sta poletela na svoj drugi dom na Floridi. Foto: AP

Po poročanju CNN-a naj bi 50-letna nekdanja prva dama dneve po večini preživljala v centru dobrega počutja razkošnega golfkluba v Palm Beachu.

"Gre v spa, pokosi, gre nazaj v spa in večerja z Donaldom na terasi. Ponovi vajo naslednji dan. Vsak dan," je povedal eden izmed virov, blizu Trumpovih.

Zakonca Trump in zakonca Biden na predsedniškem soočenju septembra lani. Foto: AP
Zakonca Trump in zakonca Biden na predsedniškem soočenju septembra lani. Foto: AP

Senatnega postopka druge ustavne obtožbe proti svojemu možu ne spremlja.

Za Melanio ni neobičajno, da preživi po več ur dnevno v centru dobrega počutja, kjer se razvaja s številnimi tretmaji, ki so na voljo v Mar-a-Lagu, od masaž in manikure do nege obraza.

Za večerjo nekdanja manekenka iz Sevnice običajno naroči ribo, zakoncema Trump pa se na terasi pogosto pridružita njena starša, Viktor in Amalija Knavs, ki sta ameriško državljanstvo dobila leta 2018 in imata v kompleksu lastne sobane.

Slovenijo so vsi trije že davno pustili za seboj.

Viri poročajo, da Melania kljub vsemu omenjenemu sproščanju ni ravno razbremenjena. Tako naj bi bila močno frustrirana in zagrenjena zaradi opevanja medijev in javnosti njene naslednice, profesorice Jill Biden.

Melania ob vrnitvi v Palm Beach 20. januarja. Foto: AP
Melania ob vrnitvi v Palm Beach 20. januarja. Foto: AP
Sorodna novica Mar-a-Lago, Trumpov floridski peskovnik - petični klub in situacijska soba hkrati

Krivdo vali na druge

Trumpovo naj bi še posebej žrlo, da v vseh štirih letih v Beli hiši nikdar ni dala intervjuja za kak večji tiskani medij.

Medtem pa je 69-letna Bidnova že v prvih tednih na položaju prve dame pristala na naslovnici revije People in revije Parents, ob tem pa imela že najmanj sedem javnih nastopov.

CNN ob tem poudarja, da so mediji sicer Melanio vztrajno prosili za intervjuje, a jih je dosledno zavračala.

Sorodna novica Melania Trump - izmuzljiva prva dama

"Melania namerno ni komunicirala z mediji – šlo je za obrambni mehanizem," je povedala Stephanie Winston Wolkoff, nekdanja svetovalka in zaupnica Trumpove v začetnem obdobju v Beli hiši.

A Trumpova za ta medijski mrk še kar ne krivi sebe, navaja CNN, ampak raje svojo nejevoljo uperja v druge – v svoje nekdanje osebje in urednike revij. "Melania meni, da bi lahko več sodelovala z mediji in na več dogodkih, če bi ji šlo njeno osebje bolj na roke," navaja.

Neki drugi vir pa to zanika, češ da so vsi vedeli, da bo Melania storila zgolj in samo to, kar bo ona hotela, in da noben njen podrejeni tega ne bi mogel spremeniti.