Med drugim naj bi vložila tudi tožbo proti britanskemu časopisu Daily Mail. Foto: Reuters
Med drugim naj bi vložila tudi tožbo proti britanskemu časopisu Daily Mail. Foto: Reuters

V zadnjem času so se pojavila ugibanja, ali je agencija za modele, prek katere je delala tudi Melania Trump, bogatim Američanom za družbo zagotavljala lepa dekleta.

New York Post pa je objavil njene gole fotografije iz časov, preden je poznala Trumpa. Iz tega so izhajala poznejša namigovanja, da ni jasno, ali je takrat že imela ustrezno delovno dovoljenje za delo v ZDA. Melania sicer vedno zagotavlja, da migracijsko politiko svojega moža podpira med drugim tudi zato, ker naj bi sama na poti do državljanstva vse naredila po pravilih.

Njen odvetnik Charles Harder je dejal, da namigovanja presegajo vse meje dobrega okusa in človeškega dostojanstva. Namige je označil za popolne laži in dodal, da Melania pripravlja tožbe proti medijem zaradi obrekovanja.

Trumpova žena je bila sicer precejšnje medijske pozornosti deležna po konvenciji republikanske stranke v Clevelandu, kjer je njen govor sprva naletel na zelo dobre odzive, pozneje pa se je izkazalo, da je dele povzela po govoru Michelle Obama.