Melania
Melania "sto odstotno" podpira Trumpovo vnovično predsedniško kandidaturo. Foto: AP

"Trumpovi prijatelji pripisujejo Melanii zasluge, da ostaja on miren in fokusiran v tem peklenskem tednu, ko je bila proti njemu podana še tretja obtožnica," je povedal eden od znancev 77-letnega republikanca, ki se namerava prihodnje leto še drugič potegovati za predsedniški stolček.

“Med Trumpovimi prijatelji se šušlja, da so bili ti zadnji tedni zanj težki, in čeprav vedno nastopa na videz neomajan in trden, ti nenehni pravni napadi vplivajo na njegov vsakdan.”

Trump se spopada s tremi različnimi obtožbami, pri čemer gre pri eni za njegove poskuse, da bi razveljavil izid predsedniških volitev leta 2020, pri drugi za podkupovanje pornoigralke Stormy Daniels za molk, pri tretji pa za njegovo brezvestno ravnanje s tajnimi dokumenti.

“Melania deluje nanj celo bolj pomirjujoče kot golf. Zagotavlja mu mirno življenje, ko ga potrebuje,” je povedal vir za Page Six.

Foto: AP
Foto: AP

“Par in njun sin Barron redno skupaj zajtrkujejo in večerjajo v njihovi rezidenci v Trumpovem golf klubu v Bedminstru. Melania dobesedno ugasne poročila občasno, da lahko gledajo skupaj kaj drugega, prav tako ne odobrava uporabe telefonov ali družbenih omrežij za mizo. Melania ga prizemljuje kot očeta in je v mnogih ozirih zapolnila mesto, ki sta ga včasih imela Ivanka in Jared. Melania je njegova najbolj intimna in interna družica.”

"Ohranja ga prizemljenega"

Viri tudi pravijo, da sto odstotno podpira Trumpovo predsedniško kandidaturo.

Povsem ga podpira in ga posluša, ko on potrebuje nekoga, ki mu lahko zaupa. Melania je obsesivno zasebna, nikdar ne opravlja, niti s svojimi najtesnejšimi prijateljicami ne, tako da Trump ve, da ko se pogovarjata o nečem pomembnem, to ostane samo med njima. Posluša in je ni strah dati svojega iskrenega mnenja in nasveta," je še dodal vir.

“Zakonca sta našla rutino, ki deluje zanju. Ona je njegovo skrivno orožje, kako ostati prizemljen.”