Že od 18. leta sta bila skupaj. Foto: EPA
Že od 18. leta sta bila skupaj. Foto: EPA

Zvezdnika Miguel in Nazanin Mandi sta se odločila, da odideta po ločenih poteh. "Po skoraj 17 letih skupaj sta se odločila, da se razideta," je dejal njun predstavnik in dodal, da par, ki je bil poročen skoraj tri leta, že nekaj časa ni več skupaj, vzroka odtujitve pa ni navedel. "Drug drugemu želita vse dobro," je še poudaril predstavnik para, ki ima za sabo skoraj 20 skupnih let.

Uradnih dokumentov za ločitev 35-letnika, ki sta se skupaj po rdeči preprogi nazadnje sprehodila oktobra 2020 na Rihannini Savage X Fenty Show Vol. 2, še nista vložila. Čeprav sta še pred kratkim na družbenih omrežjih delila ljubeče objave, pa naj bi že izbrisala večino sledi svoje zaroke in poroke, poroča Daily Mail.

Spoznala sta se med intervjujem

Spoznala sta se leta 2005, ko sta imela zgolj 18 let – igralka je pevca intervjuvala, medtem ko je promoviral svoj prvi glasbeni video. Takrat je glasbenika, s celim imenom Miguel Jontel Pimentel, vprašala, ali ima dekle. Zvezdnik je odgovoril nikalno, a z nasmehom dodal, da jo išče. Kot je dejala Nazanin Mandi v eni izmed svojih objav, sta si nato izmenjala številki in kmalu odšla na prvi zmenek.

Manekenka, s celim imenom Nazanin Aliza Mandighomi Pimentel, je menila, da se ne bosta nikoli več videla, saj zmenek ni šel po pričakovanjih – s pomočjo ponarejenih osebnih izkaznic sta se odpravila v klub, kjer pa ji je zaradi šampanjca postalo slabo, večkrat je tudi bruhala. Na njeno presenečenje to ni bilo njuno zadnje srečanje. Po desetletju zveze sta leta 2016 naznanila zaroko, novembra leta 2018 sta svojo ljubezen s poroko v Kaliforniji tudi uradno potrdila.