Dino Drpić in Nives Celzijus sta osvojila nemško nogometno-medijsko sceno. Foto:
Dino Drpić in Nives Celzijus sta osvojila nemško nogometno-medijsko sceno. Foto:
Nives Celzijus
Nemški mediji se z veseljem poglabljajo v Nivesino burno preteklost.

Dino je letos iz zagrebškega Dinama prestopil v nemški Karlsruhe, kamor se je tudi takoj preselil, s seboj pa je pripeljal tudi svojo razvpito soprogo Nives Celzijus. Hrvaška starleta, ki so povezovali z orgijami nogometašev Dinama in je leta 2007 na hrvašem tednu mode pokazala obe bradavički, je v trenutku postala ljubljenka nemškega rumenega tiska, ki jo je razglasil za "prvo med soprogami nogometašev Bundeslige".

Nemcem sta Nives in Dino prišla še kako prav, saj je po odhodu Rafaela van der Vaarta in njegove soproge Sylvije v nogometno-medijskem zvezdniškem prostoru vladalo bolj turobno vzdušje, ki sta ga zdaj v velikem slogu razvedrila hrvaška zakonca. "Primerjava s Sylvijo mi godi, saj je res prekrasna ženska. Ne razmišljam pa o tem, ali jo bom v tem pogledu prekosila, ker je dovolj velik kompliment že dejstvo, da so me nemški mediji uvrstili v sam vrh najbolj seksi žena nogometašev, saj vsi vemo, koliko lepotic je v nogometnem svetu".

Očarana ob prvem stiku
Medtem ko nemški novinarji veselo kopljejo po Nivesini burni preteklosti, imata nemška Beckhama resnejše opravke. "Intenzivno iščeva stanovanje, da bi se nama lahko čimprej pridružila tudi oba otroka. Karlsruhe me je takoj očaral, še bolje pa bo, ko bom znala tudi nemško, vendar s sporazumevanjem nimam večjih težav, saj je tudi tukaj ogromno ljudi z Balkana, zato se počutim kot doma," je zatrdila Nives, ki ji bivanje v Nemčiji za zdaj ugaja. In zaenkrat tudi prisotnost v medijih. "Novinarji so tukaj veliko bolj profesionalni, ne obnašajo se, kot da ti potrebuješ njih in ne oni tebe. A videli bomo, kako dolgo bo ta ljubezen trajala," je stvarno dodala.

T. H.