Ob svojem rojstnem dnevu je prijazno pozdravila fotografe. Foto: Reuters
Ob svojem rojstnem dnevu je prijazno pozdravila fotografe. Foto: Reuters
Nicolin šesterček fotografom
Nicole in Keith sta obdarovala paparace. Foto: Reuters

Kidmanova je pred svojo luksuzno hišo v Sydneyju pozdravila okoli 20 zbranih poročevalcev in fotografov, ki so ji prinesli rože in zapeli Vse najboljše prek interdoma. Kidmanova se jim je zahvalila za rože in pesem ter jim pozirala, pri tem pa dodala, da je lepo doma praznovati rojstni dan.

Ko so jo vprašali, kako namerava preživeti dan, je odgovorila: "Nič posebnega, večerja doma z mamo - dolgčas." Ob tem je dodala, da je zaradi take pozornosti v zadregi. Pozneje je predstavnikom medijev pred svojo hišo poslala steklenice vode in pivo, na katerem je bilo zapisano: "Uživajte! Nicole in Keith". Nicole in Keith naj bi v dneh pred poroko, ki naj bi bila slovestnost v krogu najožjih prijateljev in družine, bivala v ločenih rezidencah.

Čas poroke še ni znan
Po poročanju tamkajšnjih medijev je bilo poročnim gostom naročeno, da naj si med petkom in ponedeljkom rezervirajo čas, saj bodo dobili sporočilo o času in kraju poroke le 24 ur pred dogodkom.

Za Urbana bo to prvi zakon, Kidmanova pa bo pred oltar stopila drugič, saj je bila predtem skoraj deset let poročena z enim najuspešnejših hollywoodskih igralcev Tomom Cruisom, s katerim sta se ločila leta 2001. Njena dva posvojena otroka iz zakona s Cruisom, 13-letna Isabella in 11-letni Connor naj bi v Avstralijo prispela ta teden.

Kidmanova je leta 2002 prejela oskarja za svojo upodobitev pisateljice Virginie Woolf v filmu Ure do večnosti. Urban, ki živi v Nashvillu, pa je letos prejel grammyja za najboljšega moškega country pevca za vokalno izvedbo pesmi "You'll Think of Me".