Že od nekdaj si je želela postati mamica. Foto: Reuters
Že od nekdaj si je želela postati mamica. Foto: Reuters

Zvezdnica, katere pravo ime je Onika Tanya Maraj-Petty, in njen mož Kenneth Petty, s katerim je bila prvič v zvezi že pri rosnih 16 letih, sta postala novopečena starša.

Oboževalci nestrpno pričakujejo tudi potrdilo s strani para, ki o novem članu družine na družbenih omrežjih še ni delil ničesar, poroča TMZ. Tako spol kot ime novorojenčka namreč še nista znana.

Svojo nosečnost je Nicki Minaj šele po mesecih naznanila s serijo nosečniških fotografij, ki jih je objavila na svojih družbenih omrežjih. Eno izmed objav pa je pospremila z besedami: "Ljubezen. Zakon. Otroški voziček. Preplavljata me navdušenje in hvaležnost. Hvala vsem za dobre želje."

Od nekdaj si je želela družino

Že leta 2014 je v intevjuju za Complex dejala, da je ena izmed njenih največjih sanj, da postane mati. Bala pa se je, da svojega zasebnega življenja zaradi dela ne bo mogla uživati.

37-letnica je pet let pozneje naznanila, da se bo upokojila, ker si želi ustvariti družino, a se z glasbene scene ni popolnoma umaknila.

Lanskega oktobra je ‒ potem ko sta s Pettyjem, ki ga je že od nekdaj naslavljala kot prvo ljubezen, leta 2018 po dolgih letih znova obnovila svojo zvezo ‒ tudi uradno postala gospa Petty: "Mislim, da imam tisto, za čimer sem stremela; srečo. Težko je bilo priti do zadovoljstva. Zdaj, ko sem ga dosegla, ga ne želim ogroziti z ničimer," je dejala na svojem spletnem radiu Queen Radio.