Kaj druži oskarjevskega nominiranca in dobitnico grammyjev? Foto: EPA
Kaj druži oskarjevskega nominiranca in dobitnico grammyjev? Foto: EPA

Po poročanju nekaterih virov blizu pevke ni velike verjetnosti, da bi zveza prerasla v kaj resnega.
20-letnica, ki je ravno izdala nov album Speak Now, naj ne bi bila na točki, ko bi si želela zaplesti v romanco. "Taylor je zelo resna glede svoje kariere," je neimenovani vir povedal za revijo People. "Zanjo se na tej točki vse vrti okoli kariere. Ni zainteresirana za resno zvezo."

In čeprav sta se zvezdnika ta konec tedna udeležila skupaj veliko družabnih prireditev - vključno z obiskom oddaje Saturday Night Live ter prijateljskega kosila in sprehoda v Brooklynu - se par za zdaj le - druži, se strinja tudi vir blizu 29-letnega Gyllenhaala. "Ljubka sta skupaj," še dodaja. "A mislim, da ni ničesar na tem. Vsi govorijo o njiju. Pač, družita se. Ampak to je to. Mislim, da nista par."

Ali bo med pevko in igralcem zacvetela romanca, se bo torej še videlo, čeprav vir s strani Swiftove napoveduje, da bo dekle dolgotrajno ljubezen poiskalo zunaj sveta šovbiznisa. "Če se bo spustila v resno razmerje, bo to najverjetneje z nekom, ki ni v tej industriji ali z nekom, ki ni tako slaven," razlaga. "Z Jakom se ji verjetno zdi neškodljivo, da jo vsi vidijo skupaj in ugibajo."
Od Joeja do Taylorja
Pri Swiftovi je bilo ugibanj že precej - nazadnje so jo povezovali z zvezdnikom Somraka Taylorjem Lautnerjem, krajšo zvezo je imela tudi z glasbenikom in znanim plajbojem Johnom Mayerjem, še pred tem pa je bila v resni zvezi s članom fantovske skupine The Jonas Brothers Joejem Jonasom. To zvezo je končal on, Taylor pa je zlomljenega srca o tem napisala - pesem.

Gyllenhaal se je lani razšel z igralko Reese Witherspoon, več let pa je bil v zvezi s še eno igralsko kolegico - Kirsten Dunst.