Oksana je zaradi Mela Gibsona deležna več pozornosti javnosti, kar pa je za zdaj še ne moti. Foto: EPA
Oksana je zaradi Mela Gibsona deležna več pozornosti javnosti, kar pa je za zdaj še ne moti. Foto: EPA
Oksana Grigorieva in Mel Gibson
Tako je na predstavitev novega filma Možje X prišel Mel, držeč za roko 39-letno pevko Oksano Grigorievo, po poročanju navzočih je bil par videti zelo srečen. Foto: EPA

"Želim, da me ljudje poznajo zaradi moje glasbe," je bila odločna Oksana. Ruska lepotica je v televizijskem intervjuju predstavila svoj prvenec Beautiful Heartache. Beseda pa je nanesla tudi na Mela, s katerim pričakujeta prvega otroka. "Že kupujem oblačila v nevtralnih barvah. Zelo so srčkane," je priznala 39-letna pevka.

Otrok, ki ga Oksana nosi pod srcem, bo njen drugi. Iz prejšnjega zakona z "bondovcem" Timothyjem Daltonom ima doma že 12-letnega sina Alexandra. Kot je povedala Oksana, se dvanajstletnik veseli brata ali sestre. "On je moj mali mož, ki me varuje. Zelo se veseli naraščaja," je odkrila Oksana.

Poroka stranskega pomena
Zvezdnik filma Pogumno srce in pevka še nimata načrtov o poroki, čeprav je Oksana ne izključuje. "Ne veva še. O tem se še nisva pogovarjala," je povedala Oksana. V intervjuju je še potrdila, da ji je razmerje s hollywoodsko zvezdo, ki je trenutno v postopku ločitve, odprlo številna vrata v svetu glasbe. "Sam nimaš vpliva na dogajanje in ljudi, ki jih srečaš. Tega nisem načrtovala. Samo delam to, kar sem od nekdaj počela. Veza z Melom ni spremenila mojih ciljev," je še razložila Oksana.

Osmi Melov otrok
Otrok, ki se bo rodil konec tega leta, bo osmi za Mela. Igralec ima hčerko Hannah (rojeno leta 1980) in šest sinov: dvojčka Edwarda in Christiana (1982), Williama (1985), Louisa (1988), Mila (1990) in Thomasa (1999). Hannah se je leta 2006 poročila in svojim staršem že podarila dva vnuka.

Oksana Grigorieva - Say my name