Poroko so pospremili tudi nekater običaji kanadskih domorodcev. Foto: EPA
Poroko so pospremili tudi nekater običaji kanadskih domorodcev. Foto: EPA

54-letna Pamela Anderson je zvezo s Hayhurstom, s katerim je več časa začela preživljati na začetku lanskega zaprtja družbe zaradi pandemije koronavirusa, označila kot 'naravno ujemanje'. "To eno leto se bilo kot sedem – podobno kot pasja leta," je dejala sveže poročena Kanadčanka. "Sem točno tam, kjer moram biti – v objemu moškega, ki me resnično ljubi," je še dodala zvezdnica, ki si je v starinski belo-modri obleki izmenjala obljube s svojim telesnim stražarjem, ki je sicer gradbinec.

Obred je bil skromen, brez posebne poročne zabave, starši in prijatelji, čeprav so zakon blagoslovili z vsem srcem, pa niso bili prisotni, saj sta bila raje sama, poroča Daily Mail. Poroko na božični večer je vodil tamkajšnji pastor, zvezo pa so blagoslovili tudi prvotni prebivalci kanadskega ozemlja.

"Poročena sem bila na posestvu, ki sem ga pred 25 leti kupila od svojih starih staršev," je priznala Andersonova in dodala, da je to kraj, kjer so se poročili tudi njeni starši, ki so še vedno skupaj. "Menim, da ima ta romantična posest veliko zdravilne energije," je dejala in pripomnila, da je tam mirna.

Kljub blatu čarobno

Omenila je tudi, da je nekaj mimoidočih lahko bilo priča, kako se je njena pravljična obleka, z dolgo vlečko, ki je spominjala na obleko princese Diane, vlekla po blatu. Pod njo pa je sicer nosila kar gumijaste škornje. Poroko je pospremila tudi preprosta veganska bela torta iz vanilje in kokosa, okrašena s svetlikajočim se srčkom in borom ter steklenim jelenčkom, ki med drugim simbolizira tudi njuno ljubezen do živali.

Čeprav bi lahko načrtovala medene tedne za takrat, ko bo potovanje spet dovoljeno, pa je par zadovoljen v udobju doma. "Vsak dan so najini medeni tedni," je dejala Andersonova, ki se je pred kratkim popolnoma odpovedala družbenim omrežjem.

Do zdaj je bila igralka, ki je krasila tudi naslovnice revije Playboy, že večkrat poročena. Od leta 1995 je bila tri leta poročena Tommyjem Leejem. Leta 2006 se je v zakon podala s Kidom Rockom, s katerim sta se razšla že leto pozneje. Istega leta je za eno leto v zakonski jarem skočila z Rickom Salomonom, z njim sta se ponovno poročila šest let pozneje. Tudi takrat za eno leto. Čeprav javnost trdi, da se je lani poročila s filmskim producentom Jonom Petersonom, pa sama tega zakona ne priznava.